Αισιόδοξοι οι γιατροί για τη μικρή Αλεξία – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν (video)

Ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου η μικρή ΑλεξίαΑισιόδοξοι οι γιατροίΑναφέρουν πως η «κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή»

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαΐου από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» η εκτίμηση τους για την κατάσταση της υγείας της μικρής Αλεξίας, του οκτάχρονου κοριτσιού που είχε χτυπηθεί από «αδέσποτη» σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα.

Η

μικρή Αλεξία είχε ξυπνήσει νωρίτερα σήμερα, σφίγγοντας το χέρι της μητέρας της, κάτι που γέμισε ανείπωτη χαρά τους οικείους της.

Η νεότερη ανακοίνωση αναφέρει πως η μικρή Αλεξία «παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη. Η κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή».

«Περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση. Προσευχόμαστε και μαζί μας προσεύχεται όλος ο κόσμος. Η Αλεξία μας είναι δυνατή. Ελπίζουμε να τα καταφέρει» έλεγε ο πατέρας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα