Αίσιο τέλος για την 29χρονη αγνοούμενη από το Νέο Ηράκλειο – Βρέθηκε στην Ομόνοια

Έλαβε τέλος η περιπέτεια της 29χρονης Δήμητρας Ζιβανού από το Νέο Ηράκλειο, που αγνοούνταν επί οκτώ μήνες, από την περίοδο της πρώτης καραντίνας.

Η νεαρή δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τον Μάρτιο, ενώ υπήρχαν σοβαρές ανησυχίες για τη ζωή της λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε στην υγεία της.

Η μητέρα της, η οποία και δήλωσε την εξαφάνισή της, αξιοποίησε τις πληροφορίες που δόθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη κι έτσι κατάφερε να εντοπίσει την κόρη της στην περιοχή της Ομόνοιας.

Στα

ίχνη της κοπέλας οδηγήθηκε η μητέρα ύστερα από μαρτυρία φίλης, η οποία επικοινώνησε στη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή 13/6, αναφέροντας ότι είχε δει και συνομιλήσει με την 29χρονη στην Ομόνοια.

Η μαρτυρία αυτή αναζωπύρωσε της ελπίδες της μητέρας της αγνοούμενης, που ξεκίνησε να την αναζητά στη συγκεκριμένη περιοχή. Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η νεαρή βρέθηκε ταλαιπωρημένη και εμφανώς αδυνατισμένη, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι καλή.

Η μητέρα της επικοινώνησε με το επιτελείο της Αγγελικής Νικολούλη και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την βοήθεια που παρείχε η εκπομπή στον εντοπισμό της 29χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα