Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μαλακάσα – Ένας νεκρός και επτά τραυματίες

Ο νεκρός από τη συμπλοκή είναι ένας άνδρας 31 ετών από τη Συρία. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο νεκρό, αλλά δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί από την αστυνομίαΣύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η συμπλοκή έγινε μεταξύ Αφγανών και ΣύρωνΑφορμή για τη σύρραξη φαίνεται πως αποτέλεσε ένα επεισόδιο που έγινε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ ενός νεαρού Σύρου και ενός ΑφγανούΔεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του 31χρονου

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Μαλακάσα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και

επτά τραυματίες, οι οποίοι έχουν διακομισθεί στον Ευαγγελισμό.

Ο νεκρός από τη συμπλοκή είναι ένας άνδρας 31 ετών από τη Συρία. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο νεκρό, αλλά δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η συμπλοκή έγινε μεταξύ Αφγανών και Σύρων που φιλοξενούνται στο κέντρο.

Αφορμή για τη σύρραξη φαίνεται πως αποτέλεσε ένα επεισόδιο που έγινε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ ενός νεαρού Σύρου και ενός Αφγανού που κατέληξε, γύρω στις 14:30, στη συμπλοκή με τα αιματηρά αποτελέσματα.

Επίσης, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του 31χρονου.

Στο κέντρο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα