Άγριο φονικό στα Τρίκαλα: 52χρονος έσφαξε τη γυναίκα του (εικόνες – video)

Μετά από οικογενειακό καυγά ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την νοσηλεύτρια σύζυγό του, ηλικίας 45 ετών.Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του εγκλήματος με τον άνδρα να έχει συλληφθεί

Άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο χωριό Μεγαλοχώρι. Μετά από οικογενειακό καυγά, ένας άνδρας 52 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη νοσηλεύτρια σύζυγό του, ηλικίας 45 ετών.

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ σύμφωνα

με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα θανάσιμα τραύματα που προκάλεσε στη σύζυγό του ήταν στην κοιλιακή χώρα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι προκάλεσε αυτό το άγριο έγκλημα.

Το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της πράξης, κατασχέθηκε.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του 52χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών…Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του τρίτου τους παιδιού, ηλικίας 4 ετών και του εγγονιού τους, παιδί της μεγάλης τους κόρης.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να ζήσει στο Μεγαλοχώρι, παρά το ότι δεν κατάγονταν κανείς από εκεί. Ήταν παντρεμένοι με τρία παιδιά και σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων είχαν συχνούς καυγάδες, οι οποίοι είχαν γίνει ακόμη πιο έντονοι και εκρηκτικοί τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα δύο παιδιά, που έγιναν μάρτυρες της άγριας δολοφονίας ήταν εκείνα που τρομαγμένα και κλαίγοντας έτρεξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας και ειδοποίησαν μια γειτόνισσα: «Η μαμά δεν κουνιέται», έλεγε το ένα, «η γιαγιά κάτι έπαθε» φώναζε το άλλο.

Πηγή video: trikalavoice.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα