Άγριο επεισόδιο με τον χρυσαυγίτη Λαγό στη Βουλή – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (video)

Να καταρρίψουν το πρώτο τουρκικό αεροσκάφος που θα περάσει το FIR Αθηνών προέτρεψε τις ένοπλες δυνάμεις ο βουλευτής της Χ.Α.«Είστε προδότες, πουλημένοι, ξέρετε τι σας περιμένει», φώναζε ο ΛαγόςΟ Νίκος Ξυδάκης κατευθύνθηκε προς το βήμα προκειμένου να κατεβάσει τον εκτός ελέγχου χρυσαυγίτηΠαρέμβαση Βούτση και καταγγελία για ακόμα ένα επεισόδιο με σύζυγο βουλευτή της Χ.Α.

Εικόνες ντροπής παρακολουθήσαμε για ακόμα μία φορά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της

Bουλής όταν στο βήμα βρέθηκε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός.

Ο βουλευτής της Χ.Α. αφού πρώτα προέτρεψε τις ένοπλες δυνάμεις να καταρρίψουν το πρώτο τουρκικό αεροσκάφος που θα περάσει το FIR Αθηνών και να συλλάβουν, αν δεν έχουν σκοτώσει τον πιλότο του, άρχισε να ουρλιάζει «είστε προδότες, είστε προδότες, πουλημένοι, ξέρετε τι σας περιμένει» απευθυνόμενος σε βουλευτές άλλων κομμάτων.

Ο προεδρεύων της Βουλής Σπύρος Λυκούδης παρενέβη φωνάζοντας την φρουρά και διακόπτοντας τη συνεδρίαση.

Ο εκπρόσωπος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης κατευθύνθηκε προς το βήμα προκειμένου να τον κατεβάσει για να σταματήσει το παραλήρημα.

«Φύγε από δω ρε!» του φώναξε ο Λαγός. Ο κ. Ξυδάκης δεν σταμάτησε και πήγε μπροστά του διαμαρτυρόμενος έντονα. Τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε εκ νέου και τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος δήλωσε ότι και το θέμα αυτό παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Ο κ. Βούτσης πρότεινε να παραπεμφθεί η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή δεοντολογίας και να τιμωρηθεί με την ποινή της αποβολής από το κοινοβούλιο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«Η στρατηγική της έντασης θα πρέπει να καταγγελθεί με όλους τους τόνους και με όλη τη δύναμη, από όλο το πολιτικό σύστημα του δημοκρατικού και συνταγματικού τόξου. Χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς τακτικισμούς οι οποίοι έδειξαν και στην Ευρώπη και στην χώρα μας που οδηγούν όταν το αυγό του φιδιού συνεχώς με την ατζέντα την οποία αναδεικνύεις και παράγεις το ζεσταίνεις και το διαμορφώνεις. Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να συνεχιστεί τουλάχιστον μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει για τις αναφορές που έγιναν. Να συγκληθεί ξανά η επιτροπή δεοντολογίας. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σαφείς ότι εάν αποτελούν συνέχιση μιας στρατηγικής έντασης οι επιθέσεις διχασμού, μισαλλοδοξίας και επικινδυνότητας στις διεθνείς σχέσεις της χώρας τις οποίες δυναμιτίζουν με τις δηλώσεις τους έτσι ώστε να δημιουργούνται αντισώματα και να ανατροφοδοτείται μία ένταση με τις πιο ακραίες δυνάμεις Γκρίζων και άλλων πολύχρωμων λύκων στην γείτονα χώρα αυτά όλα θα πρέπει να αποκαλυφθούν να στηλιτεύουν να απομονωθούν με τον πλέον αυστηρό τρόπο από τον κανονισμό της Βουλής αλλά και στο Δημόσιο λόγο . Εάν δεν το κάνουμε εμείς εδώ δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος» τόνισε ο Ν. Βούτσης.

Καταγγελία για επεισόδιο με σύζυγο χρυσαυγίτη – Επιτέθηκε σε μουσουλμάνο βουλευτή

Κατά την παρέμβασή του ο πρόεδρος της βουλής κατήγγειλε ακόμα ένα επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στη βουλή, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά σύζυγο στελέχους της Χ.Α. η οποία επιτέθηκε με χυδαία και εμπρηστική φρασεολογία στον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζειμπέκ.

Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης είπε:

«Έγινε ένα επεισόδιο από σύζυγο επίλεκτου στελέχους της Χρυσής Αυγής όπου παίρνοντας τα παιδάκια της από το βρεφονηπιακό σταθμό εξύβρισε κατά το χειρότερο τρόπο το βουλευτή Ζεϊμπέκ με απίστευτες ύβρεις . Παρενέβη ο φρούραρχος ζήτησε συγγνώμη η κυρία , δεν ειδοποιήσαμε καν τον σύζυγό της που είναι επίλεκτο στέλεχος της χρυσής Αυγής. Πήρε η ίδια την ευθύνη επάνω της ο ίδιος ο βουλευτής ήταν παρών και είπε ότι αποδέχεται την συγνώμη. Αν αυτά συμβαίνουν καθημερινά εδώ μέσα που είμαστε προστατευμένοι πολλαπλά και όχι μόνο από την ασυλία ,τι θα συμβεί έξω από δω εάν φύγει το σήμα ότι δεν πειράζει λέμε και μια κουβέντα παραπάνω;».

Keywords
Τυχαία Θέματα