Άγριο έγκλημα στην Πάτρα – Οι εξετάσεις DNA θα δείξουν τον δολοφόνο (εικόνα)

Στο σκοτάδι παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της 88χρονηςΓνωστό το θύμα στην τοπική κοινωνία της Πάτρας

Στα δείγματα DNA που έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της άτυχης γυναίκας και τα οποία διασταυρώνονται με αυτά ατόμων που έχουν προσαχθεί ως ύποπτα, στρέφονται οι ελπίδες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Φούλας Παπαδάκη.

Ήδη, δείγματα που έχουν ληφθεί από άτομα που θεωρούνται ύποπτα έχουν σταλεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας

Υπενθυμίζεται

ότι η 88χρονη βρέθηκε δολοφονημένη το μεσημέρι της Τρίτης στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Γούναρη στην Πάτρα.

Γνωστή στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η 88χρονη

Η δολοφονηθείσα προερχόταν από γνωστή οικογένεια της Πάτρας. Ήταν σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και ενός από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Κόρες τους είναι οι επίσης γνωστές στην Πάτρα, Ευγενία Παπανδρέου (συμβολαιογράφος και ποιήτρια) και Νίκη Πετσάλη (οδοντίατρος και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας).

Το θύμα ήταν γιαγιά της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Tο απόγευμα της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η νεκροτομή από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα και αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό.

Πηγή Tempo24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα