«Άγρια» επεισόδια στο Πανθεσσαλικό – Μάχες σώμα με σώμα οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Με «ντου» μπήκαν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚΉρθαν στα χέρια μέσα στο γήπεδο, δεκάδες οπαδοί έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείοΗ αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και κροτίδες κρότου λάμψης«Ντου» και στα δημοσιογραφικάΕνημερώθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης

Εκτεταμένη ένταση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου στις 20:30 ήταν προγραμματισμένος ο τελικός

του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κάτι που όμως δεν συνέβη, αφού ο αγώνας ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, στις 21:00.

Το altsantiri μετάδωσε live τα όσα έλαβαν χώρα εντός και εκτός του γηπέδου

20:52 Στεφάνια στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου, ο οποίος έχασε τη ζωή του -εξαιτίας της οπαδικής βίας- πριν τρεις μέρες.

20:39 Οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν προσεγγίσει την κερκίδα των επισήμων και συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Τα μπουκάλια περνάνε πάνω από τα κεφάλια των επισήμων.

20:28 Μία μικρή φωτιά μαίνεται στις κερκίδες των οπαδών της ΑΕΚ.

20:20 Βγήκαν στο γήπεδο και οι διαιτητές της αναμέτρησης.

20:09 Στα επίσημα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος χαιρετά τον Ιβάν Σαββίδη.

20:05 Βγαίνουν στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς τους.

20:00 Στις 9 φαίνεται ότι θα ξεκινήσει ο αγώνας.

19:57 Βγαίνουν στο γήπεδο για προθέρμανση οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων.

19:56 Προετοιμάζονται στον αγωνιστικό χώρο τα επιτελεία των ομάδων.

19:40 Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο παίκτες και των δύο ομάδων, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

19:35 Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στο γήπεδο και αποθεώθηκε από τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς.

19:30 Σύμφωνα με τον sport-fm η εισήγηση του κ. Βασιλειάδη είναι να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Ενημερώνεται ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

19:22 Οπαδός της ΑΕΚ έπεσε λιπόθυμος από τις συμπλοκές, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον προσπερνούν και να κάνουν νόημα σ’ αυτούς της «Ένωσης» να τον μαζέψουν προκειμένου ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα.

19:15 Στο νοσοκομείο Βόλου έχουν μεταφερθεί έως και μαχαιρωμένοι οπαδοί.

Νωρίτερα:

Λίγο μετά τις 17:30, ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αστυνομικές δυνάμεις, έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Δεκάδες «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θέλησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα για να απομακρύνουν τους οπαδούς, εκείνοι οπισθοχώρησαν, αλλά η ατμόσφαιρα επιβαρύνθηκε.

Οι οπαδοί απάντησαν με πέτρες και οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν εκ νέου δακρυγόνα.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας απομάκρυναν τους οπαδούς που επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ωστόσο η ατμόσφαιρα έγινε πολύ βαριά λόγω των δακρυγόνων, με αποτέλεσμα μικρά παιδιά να κλαίνε.

Με «ντου» και οι του ΠΑΟΚ

Στη συνέχεια έγινε και ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να αντιδρούν με μολότοφ και φωτοβολίδες.

Στη συνέχεια όμως οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια στον αγωνιστικό χώρο με τα ΜΑΤ να κάνουν δυναμική κίνηση προς το μέρος τους για να απομακρυνθούν. Ωστόσο τα επεισόδια δεν έμειναν στον αγωνιστικό χώρο αλλά ξέφυγαν από κάθε έλεγχο.

Η αστυνομία δεν σκέφτηκε να φυλάξει την αερογέφυρα που ενώνει δύο κερκίδες με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ΑΕΚ ν’ ανέβουν σε αυτή και να πετάνε από ψηλά αντικείμενα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα