Αγόρασε το προπονητικό στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αυτός που αγόρασε, δίνοντας το ποσό των 3.2 εκατομμύρια ευρώ, την έκταση αλλά και τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα οι οποίες είχαν βγει σε πλειστηριασμό. Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με δική του δωρεά το προπονητικό κέντρο των Σπατών θα ανήκει σύντομα στην ΑΕΚ.
Με πρωτοβουλία του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης», έχουν ήδη αγοραστεί -επιπλέον της σημερινής έκτασης- ακόμα 70 στρέμματα για την επέκταση των γηπέδων αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια

που έχει ο ίδιος για την πλήρη αναμόρφωση του προπονητικού κέντρου, τα οποία περιλαμβάνουν νέα γήπεδα αλλά και ξενώνες για τους ποδοσφαιριστές.

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν: «Από σήμερα οι προπονητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στην ΑΕΚ. Στον γνωστό πλειστηριασμό που διενεργήθηκε σήμερα (4/7), ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εκείνος που το αγόρασε. Μια σημαντική πρωτοβουλία από τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης», ο οποίος δεν αγόρασε μόνο την υπάρχουσα περιοχή, αλά και 70 επιπλέον στρέμματα για την επέκταση των γηπέδων και την πραγματοποίηση των γενικότερων μελλοντικών σχεδίων ου έχει ο ίδιος για το προπονητήριο στα Σπάτα.
Μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα λοιπόν για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς έληξε το θέμα του χρέους από το δάνειο για τα Σπάτα και μαζί με την ανέγερση του γηπέδου, πλέον δύο μεγάλα πρότζεκτ που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το πρεστίζ του συλλόγου, είναι στα σκαριά».

Πάνω από 5.000 οι ανανεώσεις στα διαρκείας

Απόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κοντά στις 5.300 κάρτες έχουν ήδη ανανεωθεί από φίλους της ομάδας που είχαν και πέρυσι μόνιμη θέση στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.
Επιπλέον, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι το προσεχές Σάββατο 7 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία ισχύει το δικαίωμα διατήρησης των θέσεων για τους περσινούς κατόχους. Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) τις καθημερινές από 10:00-18:00 και το Σάββατο 10:00-14:00. Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.
-Τις ευχές για τα 25α γενέθλιά του έστειλε στον Παναγιώτη Τσιντώτα η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω των Social Media.

****
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο. Την περυσινή σεζόν ο Κουλούρης σημείωσε 5 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ σε 21 συμμετοχές με τη φανέλα του «δικεφάλου».
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο για έναν χρόνο.Ο νεαρός φορ μετά το τέλος του πρώτου σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ταξιδεύει στο Περιστέρι, όπου θα συναντήσει τους Χατζηισαΐα και Γιαννούλη».

****
Τον Άνχελ Μαρτίνες απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης. Την ανακοίνωση, την έκανε η πρώην ομάδα του παίκτη, Ρεάλ Σαραγόσα, μέσω του επίσημου Twitter της ενημερώνοντας παράλληλα για το μέλλον του. Ο 27χρονος αμυντικός την σεζόν που μας πέρασε, πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις στις εγχώριες διοργανώσεις και είναι μία επιλογή που θα προσφέρει πολλές βοήθειες και εμπειρία σε μία ομάδα που στοχεύει ψηλά.

Acuerdo para el traspaso de Ángel Martínez al Asteras Trípolis https://t.co/5UcbAwq7xU pic.twitter.com/X7hd9zugh1

Real Zaragoza (@RealZaragoza) 4 Ιουλίου 2018

Η Λαμία ανακοίνωσε τον Θανάση Καραγκούνη

Ο Θανάσης Καραγκούνης επιστρέφει στην πόλη, που γεννήθηκε, για να συνεχίσει την καριέρα του. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Καραγκούνη. Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ολλανδική ΠΕΚ Ζβόλε, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Ατρόμητου Αθηνών. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα