Αγωνία για τη μικρή Μαρκέλλα: Το συγκινητικό μήνυμα του συμμαθητή της – Τι κατέθεσαν οι συγγενείς (video)

Άκαρπες είναι οι έρευνες της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, επιστρέφοντας από το σχολείο.

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τη συλλογή των απαιτούμενων πληροφοριών με καταθέσεις τόσο των συγγενών όσο και του συμμαθητή του κοριτσιού με το οποίο έφευγε από το

σχολείο. Ο συμμαθητής της είναι εκείνος που έκανε λόγο για μια γυναίκα με κόκκινα μαλλιά που την πλησίασε, κάτι της είπε στο αυτί και έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τι κατέθεσε ο συμμαθητής

Ο 10χρονος, που κατέθεσε για δύο ώρες την Πέμπτη στην Αστυνομία, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στη φίλη του που αγνοείται: «Μαρκέλλα, άμα με ακούς να ξέρεις ότι όλοι οι φίλοι σου σε ψάχνουμε και σε αγαπάμε πάρα πολύ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, ο μικρός κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είδε μία γυναίκα να πλησιάζει το κορίτσι και να της μιλάει με οικειότητα, αφού η Μαρκέλλα έδειξε να τη γνωρίζει και δεν αντέδρασε. Η γυναίκα είπε στη μικρή να πάνε μια βόλτα και την τράβηξε από το χέρι. Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 10χρονος στην Αστυνομία, η γυναίκα ήταν ψηλή, με κόκκινα μαλλιά και φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα κατέθεσαν η μητέρα και ο αδερφός της 10χρονης.

«Τα παιδιά κοιτούν σκίτσα για να αναγνωρίσουν την κοκκινομάλλα»

Όπως αναφέρει το grtimes.gr η μητέρα της μικρής, που κατέθετε πέντε ώρες, είπε πως χθες, έδωσαν κατάθεση τα δύο παιδιά που ήταν μαζί της φεύγοντας από το σχολείο και επειδή η αστυνομία «δεν έβγαλε άκρη», όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με την Μαρκέλλα, τα παιδιά κοιτούν σκίτσα για να την αναγνωρίσουν.

«Υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, “έλα να δώσω κάτι στην μαμά” και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της» δήλωσε η μητέρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συμμαθητής της.

Ο αδερφός της Μαρκέλλας από την πλευρά του διευκρίνισε ότι στο κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει καμία κοκκινομάλλα γυναίκα, καμία αντιπαράθεση και πως πρόκειται για μια αγαπημένη οικογένεια που ειδικά τελευταία έχει περάσει πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα