Αγωγή κατά του ελληνικού κράτους κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς (ηχητικό)

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να συνεχιστεί η περιπέτεια της άτυχης Μυρτώς καθώς η μητέρα της κατέθεσε αγωγή κατά του ελληνικού κράτους κατηγορώντας το για αδιαφορία διότι δεν αναλαμβάνει την αποκατάσταση της υγείας της και την ιατροφαρμακευτική της περίθαλψη.

Δείτε επίσης: Μπακάκης και Λόπες «αγκάλιασαν» τη Μυρτώ και συγκίνησαν (εικόνες)

Μιλώντας στο radio1d.gr, η μητέρα της Μυρτώς, Μαρία Κοτρώτσου, εξήγησε πως το κράτος δεν φροντίζει το παιδί της. Παράλληλα, υποστήριξε πως η προηγούμενη κυβέρνηση βοήθησε και έστειλε την Μυρτώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε

επίσης: Η Μυρτώ γύρισε σπίτι της – «Από το κράτος δεν είχαμε τίποτα», καταγγέλλει η μητέρα της

Η κ. Κοτρώτσου εξήγησε δε, πως η Μυρτώ κάνει καθημερινές θεραπείες και λαμβάνει φάρμακα προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Στο μεταξύ, το κράτος έχει δώσει ένα επίδομα 730 ευρώ το μήνα στη Μυρτώ. Όπως αναφέρει όμως, το εν λόγω ποσό δεν επαρκεί ούτε για τα στοιχειώδη για τις ιατρικές ανάγκες.

Ακόμα, είπε πως η Μυρτώ επιβιώνει λόγω της συνεισφοράς ιδιωτών και συνέχισε λέγοντας πως θα πάει μέχρι τέλους τον δικαστικό αγώνα.

Εν τέλει, κ. Κοτρώτσου υποστήριξε πως, όπως της είπαν οι αρμόδιοι, επειδή ο δράστης είναι πακιστανικής καταγωγής και η χώρα καταγωγής του δεν έχει υπογράψει κάποια διμερή σύμβαση με την Ελλάδα. Έτσι, όπως ισχυρίζεται, δεν μπορεί να αναλάβει τα ιατρικά έξοδα της Μυρτώς.



Keywords
Τυχαία Θέματα