«Αγιά Σοφιά, Προσφυγιά, Μικρά Ασία» ενόχλησαν τους Τούρκους – Τα μηνύματα στη νέα φανέλα του ΠΑΟΚ

Μετά τα προκλητικά σχόλια για την κλήρωση που έφερε αντιμέτωπους στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας στις 25 Αυγούστου (21:00), βρήκαν ακόμη μία αφορμή για να δυναμιτίσουν το κλίμα, αυτή τη φορά με τη νέα φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε η φωτογραφία που φαίνονται οι ξεχωριστές λέξεις που

δείχνουν τις ρίζες του συλλόγου, όπως: «Αγιά Σοφιά, ΠΑΟΚ, Προσφυγιά, Μικρά Ασία, Πόντος, Κωνσταντινούπολη». Για τις οποίες, όπως βλέπετε παρακάτω, οι Τούρκοι κάνουν λόγο για προκλητικές φράσεις.

Τα «μηνύματα» στο κάτω μέρος της φανέλας

Υπενθυμίζεται ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τη νέα του φανέλα και στο κάτω μέρος της ασπρόμαυρης ριγέ υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα. Όπως αναφέρθηκε, αναγράφονται οι λέξεις «Ελληνισμός», Αγιά Σοφιά», «Προσφυγιά», «Μικρά Ασία», «Πόντος», «Κωνσταντινούπολη», σε μία κίνηση με πολλαπλά «μηνύματα». Όπως αποκάλυψε και ο Γιώργος Σαββίδης.

Δείτε την κύρια (πρώτη) εμφάνιση του ΠΑΟΚ μέσα από το παρακάτω video:

Our colours. Our stripes. Our shirt. This is our Home Kit for Season 2020-21 #PAOK #RiseUp pic.twitter.com/3ZKvIf1Cme

PAOK FC (@PAOK_FC) August 18, 2020

Vintage. Old school football. #OurStripes #OurShirt #PAOK #RiseUp pic.twitter.com/ooq0yzRNA0

PAOK FC (@PAOK_FC) August 18, 2020

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες έγινε «επίθεση» τουρκικών ΜΜΕ και στον Ιβάν Σαββίδη, λόγω του μηνύματός τους προς τους παίκτες για το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ματς, λέγοντας ακόμα: «Αυτό το παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα».

Και μετά την κλήρωση Τούρκοι προκαλούσαν στο Twitter γράφοντας… «Θα σας πετάξουμε στο Αιγαίο». 

Φαίνεται ότι και για την Τουρκία αυτό το παιχνίδι αποτελεί… εθνική υπόθεση, εάν αναλογιστούμε ότι υπήρξε παρέμβαση της κυβέρνησης για να γίνει ελεύθερη μετάδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα