Αυξάνονται κατά 600% οι τιμές των εισιτηρίων λόγω Ρονάλντο – Αυτή είναι η βίλα του Πορτογάλου στο Τορίνο (εικόνες)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί στην Ιταλία με τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους. Πριν από μερικές ημέρες έγιναν γνωστά τα πολλαπλά οφέλη της «γηραιάς κυρίας» από αυτή την κίνηση, ενώ την Δευτέρα (30/7) έγινε γνωστό ότι η τιμή των εισιτηρίων αναμένεται να φτάσει στα ύψη για να δει κάποιος σε δράση τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.
Παράλληλα, η «Gazzetta dello Sport» βρήκε τη πολυτελέστατη βίλα στην οποία θα μείνει ο «CR7» με την οικογένειά του στο Τορίνο.

Σχόλιο για τη μεταγραφή έκανε και ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με στόχο να βάλει… φωτιές στη μεγάλη αντίπαλο του συλλόγου του.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι φίλαθλοι που θα πάνε στο γήπεδο για να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να πληρώσουν έξι φορές παραπάνω το εισιτήριό τους σε σχέση με πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή των εισιτηρίων θα αυξηθεί κατά 600% σε όποιο γήπεδο αγωνίζεται ο διεθνής άσος. Για παράδειγμα οι φίλαθλοι της νεοφώτιστης Πάρμα, θα πρέπει να πληρώσουν για ένα εισιτήριο για την 3η αγωνιστική που θα αντιμετωπίσουν την Γιουβέντους αντί για 25 ευρώ θα δουν την τιμή του απλού εισιτηρίου να εκτοξεύεται στα 178 ευρώ. Ήδη οι διαμαρτυρίες είναι πολλές…

#Ronaldo Gabung #Juve, Harga Tiket Pertandingan Melonjak 600% – https://t.co/jggWrN1jmQ #juventus #footballnews

— Arie Prasetyo (@prazz_arie) 30 Ιουλίου 2018

****
Ο Κριστιάνο Ρονάλτο βρίσκεται, πάντως, από την Κυριακή για μόνιμη εγκατάσταση στο Τορίνο και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» θα διαμείνει σε πολυτελή οικία. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέλεξε μία πιο μοντέρνα κατασκευή, για να του θυμίζει το σπίτι του στη Μαδρίτη και απέρριψε τις τυπικές παραδοσιακές βίλες, καθώς δεν είναι του στυλ του.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει σε δύο βίλες που συνδέονται, αλλά η καθεμία έχει και ανεξάρτητη είσοδο, με μεγάλους κήπους, πισίνα και γυμναστήριο. Οι δυο βίλες βρίσκονται σε ένα λόφο στα βόρεια του Τορίνο, που προσφέρει «κάλυψη» από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και θέα στην πόλη.

#RONALDO, CHE #CASA DI LUSSO DOPPIA VILLA VICINO A ELKANN#news #notizie #ultimenews #ultimenotizie #30luglio #sport #calcio #juventus #cr7 #villa #lusso #ronaldohouse #granmadre #serieA https://t.co/vEg6NdIbSl pic.twitter.com/kSXLpkAaTy

— Giornali.it (@giornali_it) 30 Ιουλίου 2018

Cristiano Ronaldo and his family have chosen his Turin residence. A private double-villa. #GdS #angelsports pic.twitter.com/Vt3HDgTsdS

— FancyDiMaria (@FancyDiMaria) 30 Ιουλίου 2018

Ronaldo & his family making their way into their new home in Turin yesterday after their arrival from the airport. The double-villa has a private road (guarded by Telecontrol security) which leads to the entrance gate. Also, John Elkann lives in the same neighborhood. #CorTorino pic.twitter.com/U7Q54Rsq7s

— Tarek Khatib (@ADP1113) 30 Ιουλίου 2018

Πρόεδρος Νάπολι: «Κίνηση μάρκετινγκ, αλλά επικίνδυνος για τα αποδυτήρια ο Ρονάλντο»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τόνισε πως η απόκτηση του Ρονάλντο από την Γιουβέντους είναι απόλυτα καλή μεταγραφική κίνηση για λόγους μάρκετινγκ αλλά και επικίνδυνη για το κλίμα στα αποδυτήρια. Αναφέρθηκε, πάντως, και στην επικοινωνία του με τον μάνατζερ του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες: «Ο ερχομός του Ρονάλντο στη Γιουβέντους είναι μια εξαιρετική κίνηση μάρκετινγκ. Η Γιουβέντους είχε μια καταπληκτική ιδέα για να αναβιώσει την εικόνα της. Ο Μέντες μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει αν ήθελα να παίξω αυτό το παιχνίδι. Τότε ήρθε η Γιουβέντους και ανέβασε το στοίχημα. Από άποψη ισορροπίας στα αποδυτήρια, θα μπορούσε να είναι μια επικίνδυνη κίνηση, γιατί πληρώνεις ένα μισθό πολύ πιο πέρα από τις δυνατότητές σου και το κάνεις για έναν παίκτη που είναι στο τέλος της καριέρας του. Παρόλα αυτά, από άποψη μάρκετιγκ, ενισχύθηκε όλο το ιταλικό πρωτάθλημα, όχι μόνο η Γιουβέντους».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυξάνονται, 600, Ρονάλντο – Αυτή, Πορτογάλου, Τορίνο,afxanontai, 600, ronalnto – afti, portogalou, torino