Αυτός ήταν ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου στον Πόρο – Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την ανέλκυση

Τη ζωή τους έχασαν τρία άτομα που επέβαιναν σε ιδιωτικό ελικόπτερο το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου – Γαλατά και οι εικόνες από την ανέλκυση συγκλονίζουν. Έμπειρος πιλότος και πατέρας τριών παιδιών ήταν ο χειριστής.

Το μοιραίο ελικόπτερο έχει στην κυριολεξία διαλυθεί. Οι δύτες των υποβρύχιων αποστολών, αφού έβγαλαν πρώτα από την άτρακτο τις τρεις σορούς, ξεκίνησαν τη διαδικασία ανέλκυσης του ελικοπτέρου από τη θάλασσα, με τη βοήθεια και καϊκιού από τον Πόρο. Το έργο της ανέλκυσης ολοκληρώθηκε από γερανό.

Οι διασώστες βρήκαν τις σορούς στην καμπίνα,

οι δυο ήταν δεμένες στα καθίσματα, αλλά η τρίτη δεν είχε τη σχετική ζώνη, καθώς φαίνεται πως ο ένας επιβάτης επιχείρησε να λυθεί. Η σορός πίσω από τον έλληνα χειριστή ήταν πολύ βαριά χτυπημένη. Οι δύτες βρήκαν την άτρακτο να έχει κοπεί στα δυο, ενώ σε άλλο σημείο ήταν ο έλικας και το πίσω μέρος του ελικοπτέρου.

Ο πιλότος ήταν έμπειρος και πατέρας τριών παιδιών. Πρόκειται για τον Νίκο Καρυστινό, απόφοιτο της Σχολής Ικάρων της Πολεμικής Αεροπορίας, με πολλές ώρες πτήσης στο ενεργητικό του.

Όσον αφορά στα άλλα δύο θύματα της τραγωδίας, πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν οι Abramov Mikhail και Davel Akolinin, αμφότεροι ρωσικής καταγωγής. Είχαν εκμισθώσει το ελικόπτερο από τον Γαλατά για να μεταβούν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ήταν ηλικίας 40 έως 45 ετών, που έκαναν διακοπές στην περιοχή.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες του ελικοπτέρου κατά την ανέλκυσή του, αλλά και του άτυχου πιλότου: 

Φωτογραφίες: intimenews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα