Αυτός είναι ο πατέρας που εκαψε τα παιδιά και τα σημειώματα που βρέθηκαν (εικόνες)

Ο 43χρονος Δ. Σ. κατάγεται από τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα από την Κορομηλιά ΔομοκούΑνατριχιαστικά τα σημειώματα που άφησε πριν βάλει τέλος στη ζωή του αλλά και στη ζωή των δύο παιδιών του

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κορομηλιά Δομοκού, από όπου και κατάγεται ο 43χρονος άνδρας που έβαλε φωτιά στο σπίτι στη Νέα Σμύρνη για να καούν τα παιδιά και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την τραγωδία στη Ν. Σμύρνη – Πού βρέθηκαν τα θύματα

Δείτε

επίσης: Πατέρας σε ρόλο Μήδειας – Έκαψε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε (εικόνες – video)

Ο 43χρονος Δ. Σ. κατάγεται από τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα από την Κορομηλιά Δομοκού. Ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και μεγάλωσε με τη γιαγιά του. Ο πατέρας του έχει πεθάνει, ενώ η μητέρα του διαμένει στην Αθήνα. Οι κάτοικοι στο χωριό κάνουν λόγο για ένα πολύ ήσυχο και αγαπητό παιδί και φυσικά είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν το οποίο δεν έχει προηγούμενο.

Ο 43χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε στον τοίχο του σπιτιού τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, αφού πρώτα είχε κλείσει όλες τις πόρτες.

Σύμφωνα με γνωστούς και φίλους του, το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν βασανισμένος.

Όπως λένε ο λόγος ήταν, ο δικαστικός Γολγοθάς της αντιδικίας με την πρώην γυναίκα του.

«Αφού Σταύρο είχες προβλήματα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματα μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα στο σπίτι σου, μέρα νύχτα, ότι έδωσες, πήρες αλήτη», έγραφε ένα από τα σημειώματα που βρέθηκαν τοιχοκολλημένα στο διαμέρισμα της τραγωδίας στην Νέα Σμύρνη και τα οποία φέρνει στη δημοσιοότητα το protothema.gr

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 43χρονος αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, καθώς εδώ και τρία χρόνια ήταν χωρισμένος με τη γυναίκα του και έβλεπε τα παιδιά του όποτε του επιτρεπόταν.

Πηγή φωτογραφιών: Protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα