Αυτός είναι ο εκλεκτός του Μάρτινς για την επίθεση του Ολυμπιακού (video)

Ο Ζοέλ Ταγκό (Diederrick Joel Tagueu), ο 24χρονος επιθετικός της Κρουζέιρο είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, γεννημένος στο Καμερούν, παίζει ως δανεικός στη Πορτογαλική Μαρίτιμο, από την Κρουζέιρο, από τον Ιανουάριο και έχει 8 γκολ σε 12 παιχνίδια. Σύμμαχος των ερυθρόλευκων στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν τον αριστεροπόδαρο επιθετικό, είναι οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν με τη διοίκηση της Κρουζέιρο,

από την οποία οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Μπρούνο Βιάνα, τον οποίο και πούλησαν στην Μπράγκα.

Ο Ζοέλ ξεκίνησε την καριέρα του από την Λοντρίνα και έκανε αίσθηση στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο ως δανεικός στην Κοριτίμπα, με την οποία είχε 8 γκολ σε 20 συμμετοχές. Αυτό οδήγησε την Κρουζέιρο στο να τον αγοράσει για 1 εκατομμύριο δολλάρια το 2014 και τα τελεευταία χρόνια έχει παίξει ως δανεικός στις Σάντος, Μποταφόγκο, Αβάι και φέτος στη Μαρίτιμο, όπου και βγάζει μάτια, οδηγώντας τη Μαρίτιμο στην έξοδο στις ευρωπαικές διοργανώσεις με τα γκολ του.

Η Κρουζέιρο έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δε θα ανανεώσει το δανεισμό του, ενώ ο ίδιος με δηλώσεις του, βλέπει το μέλλον του μόνο στην Ευρώπη. Ο Πέδρο Μάρτινς, που έχει περάσει από τον πάγκο της Μαρίτιμο με μεγάλη επιτυχία από το 2010 ως το 2014 στις συζητήσεις του με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, έχει προτείνει τον Ζοέλ ως την ιδανική λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας, εκεί που αναμένεται να αποκτηθούν δύο στράικερ, που θα συνθέσουν μαζί με τον 23χρονο Δημήτρη Μάνο του ΟΦΗ, την επιθετική τριάδα της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε όχι μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά του παίκτη, αλλά και στον χαρακτήρα του, για τον οποίο φρόντισε να μάθει από τους Πορτογάλους.

Δείτε τον Ζοέλ Ταγκό σε δράση:

Keywords
Τυχαία Θέματα