Αυτός είναι ο δραπέτης που επί 17 χρόνια έκανε τον παρουσιαστή σε γνωστό κανάλι της Κρήτης

Απίστευτες οι αποκαλύψεις γύρω από τον επί 17 χρόνια φυγόδικο που έκανε τον τραγουδιστή και τον παρουσιαστή στην ΚρήτηΗ σύλληψή του έγινε σε έναν τυχαίο έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της ΑθήναςΠαρίστανε τον γιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποσχόταν ρουσφέτια

Συνελήφθη μετά από 17 χρόνια δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια όχι απλά δεν κρυβόταν, αλλά έκανε καριέρα ως τραγουδιστής και παρουσιαστής στην τηλεόραση.

Η σύλληψη

έγινε στις 4 Απριλίου, σε έναν τυχαίο έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας.

Πολλές οι απάτες

Όλο αυτό το διάστημα ο 45χρονος γυρνούσε ακόμα βίντεο κλιπ με λαϊκές και ροκ επιτυχίες. Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε εκπομπή σε κανάλι της Κρήτης και πήρε συνεντεύξεις από πολύ γνωστούς τραγουδιστές. Έγινε κουμπάρος με τον αείμνηστο Ανδρέα Μπάρκουλη αφού τον πάντρεψε και συστηνόταν ως γιος της Κορίνας Τσοπέη.

Ο τραγουδιστής, είχε συλληφθεί στην Κρήτη το 1996 καθώς εμφανίζονταν σε ξενοδοχεία σε τουριστικές περιοχές του νησιού, υποδυόμενος τον γιο γνωστού βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από τους επιχειρηματίες, υποσχόμενος… ρουσφέτια και προωθήσεις αιτημάτων τους στο Δημόσιο.

Μάλιστα για να γίνεται πιστευτός από τα θύματα του, πήγαινε σε ανθοπωλεία και έστελνε λουλούδια στον εαυτό του με κάρτες, που δήθεν του τα έστελναν ψηφοφόροι και οπαδοί του πατέρα του.

Keywords
Αναζητήσεις
17 χρονια δραπετησ, ποιος είναι ο δραπέτης τραγουδιστής που δούλευε σε κανάλι της κρητης
Τυχαία Θέματα