Αυτή η ρεπόρτερ δεν… μασάει, δέχτηκε μπάλα στο κεφάλι αλλά συνέχισε απτόητη (video)

«Πονάω όλο και περισσότερο κάθε φορά που βλέπω το video. Ειλικρινά δεν μου έχει ξανασυμβεί εδώ και 20 χρόνια που καλύπτω αγώνες του NFL». Αυτό έγραψε στο προφίλ της στο «twitter» η δημοσιογράφος Μελίσα Σταρκ για τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης την περασμένη Κυριακή (21/10) στο γήπεδο «Γουέμπλεϊ», στο Λονδίνο.

Στην πρωτεύουσας της Αγγλίας έγινε η αναμέτρηση μεταξύ των L.A. Chargers και Tennessee Titans για το ράγκμπι. Η όμορφη ρεπόρτερ ήταν στον αγωνιστικό χώρο και έδινε το ρεπορτάζ.

Μόνο που το σημείο…

θύμιζε τοπίο που «βομβαρδιζόταν», καθώς την ώρα που η Μελίσα Σταρκ μιλούσε με το στούντιο, μπάλες έπεφταν γύρω της. Μόνο που την χτύπησε στο κεφάλι.

Η ρεπόρτερ δεν πτοήθηκε και παρά την αρχική έκπληξη, συνέχισε τη ζωντανή μετάδοση, λέγοντας: «Τίποτα δεν είναι σαν τη “ζωντανή” τηλεόραση. Είμαι εντάξει». Βέβαια, εκ των υστέρων αστειεύτηκε και είπε: «Σίγουρα δεν βρίσκομαι σε καλή θέση». Παράλληλα οι επευφημίες από το στούντιο δεν σταματούσαν. Μάχιμη η ρεπόρτερ…

Melissa Stark takes a football to the head and doesn’t miss a beat on her live shot prior to today’s #NFL game in London. #Pro

Keywords
Τυχαία Θέματα