Αυτή η αγάπη δεν… κρύβεται, τυλίχτηκε με τη σημαία της Ουρουγουάης ο Γκριεζμάν (video)

Ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 με την εθνική Γαλλίας, έδειξε ξανά την αγάπη του για την Ουρουγουάη, καθώς τυλίχτηκε στη συνέντευξη Τύπου με τη σημαία της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Σημαία που δανείστηκε από δημοσιογράφο, ενώ πριν είχε πανηγυρίσει και με την κορούλα του.

Ο διεθνής άσος, όπως είπαμε, δανείστηκε τη σημαία που του προσέφερε δημοσιογράφος από το Μοντεβιδέο και τυλίχτηκε με αυτή στη συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση

του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Γαλλίας.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει άρρηκτους δεσμούς με την Ουρουγουάη-στη Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε δύο κολλητούς από την συγκεκριμένη χώρα, τους Τσόρι Κάστρο και Κάρλος Μπουένο, στην Ατλέτικο είναι κολλητός του Ντιέγκο Γκοδίν (του έχει βαπτίσει και την κόρη).

Ο Λουίς Σουάρες του υπενθυμίζει, βέβαια, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι δεν είναι Ουρουγουανός και δεν πρέπει να «το παίζει» Ουρουγουανός γιατί δεν ξέρει πώς αισθάνεται ο λαός της Νοτίου Αμερικής. Ο αστέρας της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε μιλήσει για την αγάπη του για την Ουρουγουάη και πριν από τον αγώνα των δυο ομάδων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τον γύρο του κόσμου κάνει και το βίντεο με τον Γάλλο άσο να παίρνει αυτόγραφα όντας μικρός από τους παίκτες που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1998.

Ο Γκριεζμάν με σημαία Ουρουγουάης μετά τον τελικό στη συνέντευξη Τύπου:

Ο Γάλλος άσος πανηγυρίζει με την κόρη του



Keywords
Τυχαία Θέματα