Αυτή είναι η κλήρωση της Super League 1 – Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός του Κυπέλλου

Με μία πολύ δυνατή αναμέτρηση θα γίνει η πρεμιέρα της Super League 1 για την περίοδο 2020/2021. Το ματς Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, η οποία θα είναι «λειψή», καθώς δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Απόλλων

Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής συναντήσεις: ΆρηςΛαμία, Ατρόμητος – Βόλος, ΟΦΗ – Παναιτωλικός, ΠΑΟΚΑΕΛ.

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν θα φιλοξενηθεί την 5η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, ενώ την 6η ημέρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, θα γίνει την 9η αγωνιστική στο Καραϊσκάκη, ενώ ο ΠΑΟΚ θα περιμένει τους «πράσινους» στη Θεσσαλονίκη τη 13η αγωνιστική.

Τελικός Κυπέλλου με περσινά ρόστερ

Με τα παλιά ρόστερ θα παίξουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, σύμφωνα με όσα διαρρέει η ΕΠΟ και την ενημέρωση που έχει από τη FIFA. Η FIFA φέρεται να απάντησε ότι οι δύο ομάδες θα κληθούν να αγωνιστούν στο ματς της 12ης Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό με τα παλιά τους ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπήρξε τοποθέτηση του Ολυμπιακού στη Λίγκα με την οποία έκανε γνωστό ότι θα διακόψει κάθε σχέση με την ΕΠΟ και θα σταματήσει να χρηματοδοτεί την Ομοσπονδία με οποιοδήποτε τρόπο.

Προέτρεψε τις ομάδες να κάνουν το ίδιο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος πρόσθεσε ότι η UEFA έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αυτονομηθεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ και θέλει να βρει έναν εκτελεστικό διευθυντή.

Ως πρώτο μέτρο το ΔΣ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League από την επόμενη εκτελεστική της Ομοσπονδίας.

Βρήκαν στέγη οι πέντε ΠΑΕ στη Nova, κλείνει και ο ΠΑΟΚ

Την ίδα ώρα, τηλεοπτική στέγη βρήκαν οι πέντε από τις έξι ΠΑΕ της Super League 1, ενώ και η 6η (ΠΑΟΚ) είναι έτοιμη να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τη NOVA.

Με τον ίδιο τηλεοπτικό φορέα έδωσαν τα χέρια και οι ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικός, Βόλος και Απόλλων, οπότε υπογράφεται κανονικά η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Επίσης, όπως όλα δείχνουν, και ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Nova. Δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας (4/9) να σφραγιστεί το deal αναμεσα στις δύο πλευρές.

Η πρόταση ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο και αναμφίβολα πρόκειται για ένα ποσό που δε θα μπορούσε να αρνηθεί η διοίκηση του Δικεφάλου. Στη συμφωνία αναμένεται να συμπεριληφθεί και το PAOK TV, όπου θα συνεχίσει να έχει δικές του παραγωγές, αλλά τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας θα μεταδίδονται από τη NOVA.

Δεν αποκλείεται, δε, να μεταδοθεί στο συνδρομητικό και το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, για τον τρίτο προκριματικό του Champions League στις 15 Σεπτεμβρίου.

Μεταγραφών συνέχεια για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Στον Ολυμπιακό, παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει ο Μιγκέλ Αγχελ Γκερέρο, που θα συνεχίσει στη Νότιγχαμ όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της Σαμπρί Λαμουσί.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον σέρβο μεσοεπιθετικό, Άντριγια Ζίβκοβιτς που έμεινε ελεύθερος από τη Μπενφίκα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Μάριος Οικονόμου, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή στην Κοπεγχάγη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Βλέπω ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ, πολύ φιλόδοξο», σημείωσε ο Οικονόμου.

Νέα φανέλα για τον Παναθηναϊκό

Στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (05/09) κόντρα στον ΠΑΟΚ θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια, μιας από τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, η οποία ήδη παρουσιάστηκε στο Twitter. Η ΠΑΕ ανέβασε, μάλιστα, βίντεο από τις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα του Ολυμπιακού Σταδίου. Στον Άρη, ο Νίκο Μαρτίνες έλυσε το συμβόλαιο του με τους «κίτρινους».

Μετά την Πλατεία Συντάγματος ας κάνουμε μια μικρή απόδραση στον Εθνικό Κήπο! #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo #Away #Kit #Kappa

Gepostet von Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός am Freitag, 4. September 2020

Ώρα να ξεκινήσουμε τη βόλτα μας! Πρώτη μας στάση, η Πλατεία Συντάγματος με την εκτός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020/21! #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo #Away #Kit

Gepostet von Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός am Freitag, 4. September 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα