Αυτή είναι η 49χρονη που σκότωσε ο αστυνομικός σύζυγός της στους Αγίους Αναργύρους (video)

Η τελευταία πράξη του δράματος εκτυλίχθηκε στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων όπου έγινε η κηδεία των θυμάτων του 46χρονου αστυνομικού, Χρήστου Ζαπανιώτη, που έκοψε το νήμα της ζωής της 49χρονης συζύγου του, Ελένης Χερουβείμ, της 70χρονης πεθεράς του, Βασιλικής Χερουβείμ, και της κόρης του, Μυρτώς, περίπου 3 ετών, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Δείτε επίσης: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία

των θυμάτων του αστυνομικού – Στο ίδιο φέρετρο μητέρα και κόρη

Ραγίζει καρδιές το γεγονός πως η 49χρονη σύζυγος του δράστη, και η μόλις τριών ετών κορούλα τους, που βρήκαν τραγικό θάνατο στα χέρια του αστυνομικού τα ξημερώματα της Δευτέρας, οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία αγκαλιασμένες μέσα σε ένα λευκό φέρετρο.

Δείτε επίσης: Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στους Αγ. Αναργύρους – Τα βασικά σενάρια (εικόνες)

Δίπλα τους, σε ξεχωριστό φέρετρο αναπαύεται η γιαγιά του παιδιού, η 70χρονη Βασιλική, το τρίτο θύμα του 46χρονου αστυνομικού.

Φίλοι και συγγενείς της Ελένης Χερουβείμ είναι συντετριμμένοι από το θάνατό της ενώ στο νεκροταφείο παρευρέθηκαν και ασθενείς της με σκοπό να της πουν το ύστατο “χαίρε”.

Δείτε επίσης: «Θα τον σκοτώσω τον κοντό», έλεγε για τον Σημίτη ο 42χρονος αστυνομικός (video)

Άπαντες εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια, κάνοντας λόγο για μία εξαιρετική γιατρό, πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους συνανθρώπους της, η οποία ωστόσο ζούσε έναν γολγοθά τα τελευταία χρόνια στα χέρια του βίαιου συζύγου της.




Δείτε επίσης: Αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε (εικόνες)

Δείτε επίσης: Γονατιστός δίπλα στο παιδί του βρέθηκε ο αστυνομικός – Το χρονικό της τραγωδίας (video)

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα