Αυτές είναι οι νέες στάσεις του «Μεγάλου Περιπάτου»; – Τα πρώτα σχόλια μόνο θετικά δεν είναι

Το πρωί της Τρίτης τοποθετήθηκαν οι νέες στάσεις λεωφορείων στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για τον «Μεγάλο Περίπατο» και η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες εικόνες προκαλούν άγχος και προβληματισμό. Κι αυτό λόγω των στηριγμάτων που έχουν τοποθετηθεί μπροστά, τα οποία είναι ικανά να δημιουργήσουν σοβαρά πρόβλημα σε όλους.

Σε πεζούς, σε ΑΜΕΑ, σε ποδηλάτες και μοτοσυκλετιστές.

Δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς, ούτε πολλά από τα μέλη του Δημοτικού

Συμβουλίου με κάποια εκ των οποίων επικοινωνήσαμε αν αυτή θα είναι η τελική εικόνα των στάσεων λεωφορείων που απλά θα τοποθετηθεί ακόμα ένα παγκάκι ή όχι. «Μόνο ο Κώστας Μπακογιάννης ξέρει», μας μεταφέρθηκε τηλεφωνικά.

Παράλληλα, διαπιστώνεται μια σοβαρή αναντιστοιχία σε σχέση με την εικόνα που είχαμε δει στις μακέτες του «Μεγάλου Περιπάτου» σε ό,τι αφορά στις στάσεις.

Οι χρήστες στο twitter δεν είδαν με καλό μάτι αυτές τις νέες στάσεις:

Αν αυτή Η ΜΑΛΑΚΙΑ είναι η πρόταση που πέρασε.. Είμαι πολύ περίεργη να δω τις προτάσεις που κόπηκαν.. pic.twitter.com/yLXrWSoAeu

— Ygritte Snow (@AthenaDimiDimi) June 30, 2020

Βάλανε τις στάσεις το μέσα έξω ή μου φαίνεται; pic.twitter.com/vP7TmR00WJ

— Γιώργος Κυρίτσης (@giorgoskyritsis) June 30, 2020

Αλλάξατε τις στάσεις στο Σύνταγμα και βάλατε κάτι εκτρώματα με κάτι δοκάρια που εξέχουν μπροστά και ύστερα λέτε ότι το έργο θα βοηθήσει τα ΑΜΕΑ, τους τυφλούς να φανταστώ δεν τους σκεφτήκατε που μπορεί να μπλέξουν και να πέσουν κάτω. #μεγαλος_περιγελος #μεγαλος_περιπατος pic.twitter.com/srw01kKVjV

Tina

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτές, Μεγάλου Περιπάτου –,aftes, megalou peripatou –