Αυτά τα νυχτερινά κέντρα και τα θέατρα ρίχνουν αυλαία λόγω κορονοϊού (video)

Πολλές θεατρικές παραστάσεις και νυχτερινά σχήματα έριξαν αυλαία λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Το νυχτερινό κέντρο «Estate»που εμφανιζόταν οι Ρόκκος – Παπαρίζου – Ρουβάς ανακοίνωσε ότι κλείνει πρόωρα λόγω του ιού.

«Μετά από 6 μήνες τεράστιας επιτυχίας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του προγράμματος για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού». Διέκοψαν για δύο τουλάχιστον εβδομάδες οι «Melisses» με την Τάμτα στο νυχτερινό κέντρο BOX. Η Άννα Βίσση για μια εβδομάδα

σταματάει τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ermou». Κλειστό αυτό το Σαββατοκύριακο και το «Έναστρον» με τους Σαμπάνη – Γαρμπή ενώ αναβάλλεται η πρεμιέρα της Πάολας με τον Νίκο Κουρκούλη στο «TEATRO».

«Η Διοίκηση του TEATRO, οι καλλιτέχνες και όλο το προσωπικό, με την υπευθυνότητα που υπαγορεύουν οι περιστάσεις και με την ευαισθησία που πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας έναντι του κινδύνου που διατρέχουν ιδίως ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από τη διάδοση του κορονοϊού, ανακοινώνουμε την απόφασή μας για την αναβολή της πρεμιέρας του καλλιτεχνικού σχήματος “ΠΑΟΛΑ-ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ” η οποία είχε προγραμματιστεί προ των εξελίξεων για την 13η Μαρτίου 2020.

Συμμορφούμενοι προς τις υποδείξεις των γιατρών και λοιπών ειδικών λοιμωξιολόγων για αποφυγή συναθροίσεων, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό επ’ αόριστον και ανάλογα με την εξέλιξη της διάδοσης της νόσου στη χώρα. Ευχόμαστε από καρδιάς την ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς, καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και να ξεπερασθεί γρήγορα το πρόβλημα. Να προσέχετε όλοι», ανέφερε η ανακοίνωση.

Περνάμε στις παραστάσεις. Αυλαία ρίχνει η παράσταση «Hairspray» στο θέατρο Ακροπόλ. Η παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη» σταματάει στο Κέντρο Πολιτισμού κι αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στις 24 Μαρτίου. Σταματάει και η παράσταση «Η Σκούπα» στο θέατρο «Γκλόρια».

Πηγή: Αυτά τα νυχτερινά κέντρα και τα θέατρα ρίχνουν αυλαία λόγω κορονοϊού (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα