Αφήνει στο σπίτι το συναίσθημα ο Γιάννης Μπουτάρης

Για τις επιλογές του και τους νέους αντιδημάρχους μίλησε ο Γιάννης ΜπουτάρηςΑναφέρθηκε στους Κουράκη και Αβραμόπουλο «Δεν συνδιοικούμε, και δεν το κατάλαβαν»

«Δεν είμαι ούτε εκδικητικός, ούτε μνησίκακος. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου και το συναίσθημα το έχω αφήσει στο σπίτι μου», υποστηρίζει ο Γιάννης Μπουτάρης, λίγο μετά τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ανδρέας Κουράκης και μετά την απόφαση του να μην προτείνει για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, δύο από τα ιδρυτικά στελέχη της παράταξης «Πρωτοβουλία».

Ο
Παναγιώτης Αβραμόπουλος από τα αριστερά, και στα δεξιά ο Ανδρέας Κουράκης

«Δεν συνδιοικούμε, την τελική απόφαση την παίρνω εγώ και εγώ έχω την τελική ευθύνη. Αυτό δεν κατάλαβαν οι δυο τους», είπε ο δήμαρχος.

«Ο κ. Κουράκης έχει μεγάλη ευθύνη να διαχειριστεί το κομμάτι που αφορά το σταθμό Βενιζέλου του μετρό. Στον κ. Αβραμόπουλο πρότεινα να είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών και δεν δέχτηκε. Εάν στο δρόμο θελήσει να ανακατευτεί περισσότερο εδώ είμαστε. Κανένας δεν περισσεύει στην Πρωτοβουλία». Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με όσα ακούγονται περί διάσπασης της παράταξης είπε πως «όποιος θέλει να φύγει, ας φύγει».

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην «μεγάλη διαφορά αντιλήψεων» με τον Ανδρέα Κουράκη και για τρία – τέσσερα περιστατικά με τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο που – όπως είπε – τον στεναχώρησαν .

Keywords
Τυχαία Θέματα