ΑΕΚ για Αγραφιώτη: Δεν απαντάμε σε βλάκες και ανεπάγγελτους

Εμφανής είναι η ενόχληση της ΑΕΚ από τη διαρκή ενασχόληση του Ολυμπιακού για τα όσα συμβαίνουν στους αγώνες των «κιτρινόμαυρων».

Δείτε επίσης: Κύπελλο: Ντέρμπι ΟλυμπιακόςΑΕΚ στην προημιτελική φάση

Η στάση του Αγραφιώτη στη σημερινή κλήρωση του

Κυπέλλου μοιάζει με σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς η ΑΕΚ τοποθετήθηκε με ένα άκρως επιθετικό σχόλιο: «Σε βλάκες και ανεπάγγελτους που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή μέσα σε πολιτικά γραφεία δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να απαντήσουμε…».

Στο περιθώριο της κλήρωσης, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Δημήτρης Αγραφιώτης, σχολίασε: «Ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες» αναφερόμενος στον διαιτητή του χθεσινού (14/1) αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απάντηση του Καραπαπά

Η απάντηση εκ μέρους του Ολυμπιακού ήρθε μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Πολύ ταραχή στον υπόνομο…

Χίλες φορές να περνάς τη ζωή σου σε πολιτικά γραφεία (αν και ο Αγραφιώτης πέρασε μόνο τρία χρόνια δουλεύοντας στο Υπουργείο), παρά με τον υπόκοσμο.

Χίλιες φορές να είσαι ανεπάγγελτος (αν και ο Αγραφιώτης δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος) παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό!(επεξήγηση για πραγματικούς βλάκες: Όχι την περιοχή…)».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα