ΑΕΚ: Έρχεται και υπογράφει ο Βράνιες

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Ογκνιεν Βράνιες ήρθε πρώτη φορά. Τότε ήρθε σαν ελεύθερος από την Τομ Τομσκ της Ρωσίας. Το καλοκαίρι του 2019 ήρθε για δεύτερη φορά, δανεικός από την Αντερλεχτ. Τώρα ο Ογκνιεν Βράνιες ετοιμάζεται για τη δεύτερη επιστροφή του και την τρίτη θητεία του με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Βόσνιος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και ως τέτοια

αντιμετωπίζεται από όλους. Για αυτό και ήδη… ξεχάστηκε ακόμη ένα παράπτωμα του, ένα από τα πολλά. Δηλαδή, ότι έκανε τον Ιούνιο αφήνοντας την ΑΕΚ εν μέσω αγώνων πλέι οφ, κάτι που είχε προκαλέσει ένταση και οργή. Ωστόσο, μετά από ένα μήνα ο Βράνιες ετοιμάζει… ταξίδι για την Αθήνα.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός εντάχτηκε στην προετοιμασία της Άντερλεχτ, ξεκαθάρισε ότι θέλει να φύγει, η βελγική ομάδα θέλει να τον απομακρύνει από το ρόστερ της γιατί το συμβόλαιο του προβλέπει 1,8 εκατ.ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια, οπότε ο στόχος είναι κοινός. Και η ΑΕΚ περιμένει τις εξελίξεις.

Ο δρόμος για την επιστροφή του άνοιξε πριν λίγες ημέρες. Έμεινε εκτός αποστολής για το τελευταίο φιλικό της Αντερλεχτ, ενώ ήδη ο Βόσνιος έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ και αυτό επιταχύνει τις εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη κουβέντα κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο και αποδοχές 600.000 ευρώ ετησίως. Ο ίδιος θέλει 4ετές, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν… χαλάει η συμφωνία.

Τον Οκτώβριο θα γίνει 31 ετών ο Βράνιες, οπότε με 3ετές ή 4ετές συμβόλαιο θα… τελειώσει στην ΑΕΚ την ποδοσφαιρική καριέρα του, υπό κανονικές και λογικές συνθήκες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βράνιες πάει για λύση συμβολαίου με την Άντερλεχτ, με ένα μικρό ποσό και εν συνεχεία θα ενεργοποιήσει την συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα