Άδωνις… όπως Καρατζαφέρης: Μία «καρμπόν» αντιπολίτευση

Ήταν ένας από τους πολιτικούς του «πατέρες» με το στίγμα του να μένει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Άλλωστε για τον Άδωνη Γεωργιάδη ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και παρά το «στρογγύλεμα» των θέσεών του με τη μεταπήδηση σε λιγότερο ακραία μονοπάτια, η επιρροή είναι εμφανής.

Μία επιρροή ιδιαίτερα επιτυχημένη και στο νέο

κόμμα του αντιπροέδρου του, πια, αφού τα μονοπάτια στα οποία βαδίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιο πολύ κοντά στο ΛΑ.Ο.Σ. παραπέμπουν, παρά σε χώρο της κεντροδεξιάς, και ειδικά της κεντροδεξιάς του Κώστα Καραμανλή.

Ένα βίντεο από το ένδοξο παρελθόν των «αδώνειων» εκπομπών, τότε που ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν προεξάρχον στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, καταδεικνύει ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, όποιες κι αν είναι οι συγκυρίες, ο συντηρητισμός και οι εμμονές μένουν και παρατηρούνται σε διαφορετικά κόμματα.

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας απέφυγε να διαμορφώσει συνθήκες συνεννόησης και συναίνεσης (video)

Ήταν το 2007-2008 που ο Γιώργος Καρατζαφέρης (και ο Γεωργιάδης μέσω της εκπομπής του) κατηγορούσε τον Κώστα Καραμανλή ότι παρέλειψε να ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για την ΠΓΔΜ, αγνοώντας το σύνταγμα. Ό,τι ακριβώς είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο, μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο ούτε τον ελληνικό λαό», δήλωσε προχθές ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο κ. Καραμανλής δεν έχει ενημερώσει επαρκώς τη Βουλή και τον ελληνικό λαό», έλεγε τον Απρίλιο του 2008 ο Γ. Καρατζαφέρης αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης, καταφερόμενος εναντίον δύο βουλευτών του τωρινού του κόμματος.

Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα