Άδωνις… ο – αυτοαποκαλούμενος – δεξιός φιλελεύθερος του έρωτα

Είναι στιγμές που και οι συντάκτες των sites δυσκολεύονται. Μία τέτοια στιγμή είναι και αυτή, για να περιγράψει τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σχετικά με τον έρωτα, τον πρωθυπουργό και… τα νανογιλέκα.

Σε μία ακόμα συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει «δεξιός φιλελεύθερος στον έρωτα» αναφέροντας πως τη σύζυγό του, Ευγενία, τους ένωσε η αγάπη για την αρχαία Ελλάδα.

Από κει και πέρα, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην Ελευθερία του Τύπου, ο πρώην, πια, τηλεπωλητής και νυν βουλευτής αποδέχτηκε ως σφάλμα την παρουσίαση του βιβλίου του Πλεύρη και χαρακτήρισε το Μνημόνιο «μουρουνέλαιο, το πίνεις και φεύγεις».

Στην ερώτηση τι θα άλλαζε στον εαυτό του απαντά: «Τη φωνή μου, θα την έκανα πιο μπάσα».

Εξηγεί ότι αποφάσισε να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις γιατί μετά την κριτική για το τηλεγιλέκο δεν ήθελε να πλήττεται η παράταξη για τις δικές του επιχειρηματικές επιλογές.

Δηλώνει ότι απεχθάνεται τους τυράννους -Χίτλερ, Στάλιν, Μάο- και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην πάθουν κάτι τα παιδιά του. Στον πρωθυπουργό λέει ότι θα χάριζε «ένα καλό μαθηματικό βιβλίο για να μάθει τις 360 μοίρες και τις 180», στον Πάνο Καμμένο «κανένα, δεν μπορεί να διαβάσει κανένα βιβλίο» και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τις «Πύλες της Φωτιάς του Στίβεν Πρέσφιλιντ που έχουν ενέργεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα