«Άδειασμα» Χαρδαλιά σε Κουμουτσάκο για Θεία Κοινωνία – «Όλοι χριστιανοί είμαστε, αλλά δεν το επιδεικνύουμε» (video)

Τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο, που πήγε να κοινωνήσει στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού, χωρίς μέτρα προφύλαξης, «άδειασε» με σχόλιό του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού σήμερα Παρασκευή (18/9).

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το γεγονός, ο Νίκος Χαρδαλιάς, είπε, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Κουμουτσάκου, «όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» και συνέχισε λέγοντας ότι «όλα τα

μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα».

Συγγνώμη και από Κουμουτσάκο

Την ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς έλεγε τα παραπάνω, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ζήτησε συγγνώμη μέσω ανάρτησης στο Twitter, γράφοντας:

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα.
Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση.
Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».

Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα.
Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση.
Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας.

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) September 18, 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κουμουτσάκος κοινώνησε χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας, την ίδια ημέρα κιόλας που που ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, έλεγε στον ΣΚΑΪ ότι η Θεία Κοινωνία ενισχύει την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορονοϊού.

Μάλιστα η φωτογραφία που τον δείχνει να κοινωνεί αναρτήθηκε στο site Romfea.gr, το οποίο εξειδικεύεται σε εκκλησιαστικά θέματα και φιλοξένησε άρθρο με τίτλο: «Υπουργός της Κυβέρνησης ”απαντά” στον Καθηγητή Δερμιτζάκη για την Θεία Κοινωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα