Αχαΐα: Βαρύ πένθος για τον 9χρονο Γιώργο που ξεψύχησε στο σχολείο του (video)

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης κηδεύτηκε το απόγευμα στον Σκιαδά Αχαΐας, ο 9χρονος Γιώργος Μ., μαθητής της Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σταυροδρομίου.

Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννη Θεολόγου, ενώ το παρών έδωσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος για να σταθεί στο πλευρό των γονιών του.

Το θλιβερό γεγονός, έχει βυθίσει στο πένθος το χωριό, αλλά και όλη την περιοχή.

Ο προϊστάμενος της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, τόνισε ότι το τραγικό περιστατικό έχει προκαλέσει

σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα. Ο μικρός Γιώργος, μέχρι την τελευταία στιγμή, είχε την εικόνα ενός μαθητή χωρίς πρόβλημα. Ηταν ένα χαρούμενο, ευδιάθετο και γεμάτο ζωντάνια παιδί που έπαιζε όπως όλα τα άλλα, μέχρι την στιγμή που έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Η τραγωδία στο Δημοτικό σχολείο Σταυροδρομίου

Το τραγικό συμβάν συνέβη το πρωί της Παρασκευής, στις 10.25, την ώρα που το 9χρονο αγοράκι έκανε γυμναστική. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το παιδί ήταν χαρούμενο και ευδιάθετο.

Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Να σημειωθεί ότι είχε αντιμετωπίσει σε μικρότερη ηλικία προβλήματα υγείας και είχε βηματοδότη, όμως ήταν καλά στην υγεία του.

Από τη στιγμή που λιποθύμησε έγινε τεράστια προσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή το αγοράκι.

Στο σχολείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ όμως παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το παιδί μεταφέρθηκε για νεκροψία- νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ η οικογένεια είχε προσκομίσει πιστοποιητικό υγείας για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα