Tweets εις μνήμην Μιχάλη Παπαγιάννακη

Τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν από 9 χρόνια, μνημονεύει, με ανάρτησή του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους πολιτικούς της ελληνικής Αριστεράς.

Σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια, χάσαμε πρόωρα τον Μιχ. Παπαγιαννάκη. Από τους κορυφαίους της ελληνικής αριστεράς, με σπουδαία ευρωπαϊκή παρουσία.

Μας άφησε ισχυρή παρακαταθήκη: Αριστερός ευρωπαισμός, εμμονή στο επιχείρημα, απόλυτη άρνηση της βίας κ αναζήτηση ευρύτερων συμμαχιών.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 26 Μαΐου 2018


«Σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια, χάσαμε πρόωρα τον Μιχ. Παπαγιαννάκη. Από τους κορυφαίους της ελληνικής αριστεράς, με σπουδαία ευρωπαϊκή παρουσία. Μας άφησε ισχυρή παρακαταθήκη: Αριστερός ευρωπαϊσμός, εμμονή στο επιχείρημα, απόλυτη άρνηση της βίας και αναζήτηση ευρύτερων συμμαχιών» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το tweet του Κώστα Ζαχαριάδη για τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη

26 Μαΐου 2009 έφυγε από τη ζωή ο Μ.Παπαγιαννάκης. Κορυφαίος πολιτικός,σεμνός άνθρωπος. Άνοιξε νέους δρόμους σε καιρούς δύσκολους για την αριστερά που σηματοδοτούσε. Μίλησε καθαρά για την Ευρώπη,την οικολογία,την παγκοσμιοποίηση,τα εθνικά θέματα. Τον θυμόμαστε και τον ευχαριστούμε pic.twitter.com/kxVM8OkZbu

— Costas Zachariadis (@CZachariadis) 26 Μαΐου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα