Tο tweet του Μπάρακ Ομπάμα που έκανε ρεκόρ από likes στην ιστορία του Twitter

Ο Μπάρακ Ομπάμα κατόρθωσε να σπάσει το ρεκόρ των likes στο Twitter με την ανάρτησή του για τα τραγικά γεγονότα και τα επεισόδια ρατσιστικής βίας που σημειώθηκαν στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απέσπασε τα περισσότερα likes στην ιστορία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας τα επεισόδια που οδήγησαν

στον θάνατο μια 32χρονη αντιφασίστρια με μια ρήση του Νέλσον Μαντέλα:

«Ουδείς γεννιέται με μίσος στην καρδιά του για κάποιο άλλο πρόσωπο λόγω του χρώματος της επιδερμίδας του ή των θρησκευτικών του πιστεύω. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να μισούν κι αν μπορούν να μάθουν να μισούν μπορούν να διδαχθούν να αγαπούν, γιατί η αγάπη έρχεται πιο φυσικά στην ανθρώπινη καρδιά παρά το αντίθετό της».

Η φράση αναπαράχθηκε σε τρία συνεχόμενα tweets από τα οποία τα πρώτο έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής πάνω από 3 εκατ. likes. Εκτός από το κείμενο ο Ομπάμα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με μικρά παιδιά να τον κοιτούν μέσα από ένα παράθυρο.

Τη φωτογραφία αυτή είχε τραβήξει ο τότε φωτογράφος του Λευκού Οίκου, Πιτ Σόουζα, σε νηπιαγωγείο κοντά στο σχολείο, όπου φοιτούσε η κόρη του Ομπάμα, Σάσα, στην πόλη Βηθεσδά του Μέριλαντ.

«No one is born hating another person because of the color of his skin or his background or his religion…» pic.twitter.com/InZ58zkoAm

— Barack Obama (@BarackObama) 13 Αυγούστου 2017

«People must learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love…»

— Barack Obama (@BarackObama) 13 Αυγούστου 2017

«…For love comes more naturally to the human heart than its opposite.» – Nelson Mandela

— Barack Obama (@BarackObama) 13 Αυγούστου 2017

Το προηγούμενο tweet που είχε τα περισσότερα likes στο Twitter (2,7 εκατομμύρια) ήταν η ανάρτηση της Αριάνα Γκράντε μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

broken.
from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don’t have words.

— Ariana Grande (@ArianaGrande) 23 Μαΐου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα