To σόου – υπερπαραγωγή του οίκου Chanel περιελάμβανε και εκτόξευση… πυραύλου (video)

Η φαντασία του Καρλ Λάγκερφελντ δεν γνωρίζει όρια. Αυτό το ξέρουμε. Στα σόου του οίκου Chanel, έχουμε δει παγετώνες που έχουν ταξιδέψει από την Αρκτική ακόμα και λεπτομερή σουπερμάρκετ.

Αυτή τη φορά, όμως, έβαλε τον πήχη σε νέα ύψη. Στρατοσφαιρικά ύψη. Το σόου για την παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας ’17 του οίκου, θα μείνει στην ιστορία ως «Chanel Ground Control». Ο Καρλ παρουσίασε

στο Grand Palais, στο Παρίσι, τον πύραυλο Σανέλ, πλήρη, με τη διαδικασία απογείωσης!

Βεβαίως, η απογείωση «ντύθηκε», μουσικά, με το «Rocket Man» του Έλτον Τζον. Και το σόου, με μουσικές από Kraftwerk, Daft Punk και σχετικά.

Οι αναφορές στο διάστημα ήταν σαφείς στις κρεασιόν, πλούσια μαλλιά της εποχής του Αγώνα Δρόμου για την κατάκτηση του διαστήματος, φουτουριστικά μεταλλικά στοιχεία, prints που παρέπεμπαν σε στολές αστροναυτών και όλα αυτά σε σούπερ μοντέλα σαν την Bella, την Gigi, την Kendall.

Είναι προφανές -και αναμενόμενο για όσους τον παρακολουθούν- ότι ο Καρλ δεν θα ήταν ικανοποιημένος με τον πύραυλο ακινητοποιημένο, ως παγωμένο σκηνικό. Έπρεπε να υπάρχει κίνηση και φρόντισε να προσφέρει προσομοίωση πραγματικής απογείωσης!

We have liftoff ! @chanelofficial ‍

Keywords
Τυχαία Θέματα