To Αvatar του Τζέιμς Κάμερον επιστρέφει με εντυπωσιακές «εξωγήινες» εικόνες

Το 2009 το Αvatar του Τζέιμς Κάμερον έσπασε τα ταμεία, φέρνοντας στα ταμεία της 20th Century Fox, $2,7 δισ. δολάρια. Τώρα, που η εταιρεία ανήκει πλέον στη Disney, ο διάσημος σκηνοθέτης επανέρχεται με το sequel.

Ήδη οι πρώτες εικόνα από τη συνέχεια των περιπετειών στον μακρινό πλανήτη Pandora δόθηκαν στη δημοσιότητα και μας μεταφέρουν

στο μαγικό και εξωγήινο τοπίο που ονειρεύτηκε ο σκηνοθέτης του Τιτανικού.  Ο δημιουργός έχει ήδη ανακοινώσει άλλες τρεις ταινίες της σειράς.

Ο  Κάμερον αρχικά είχε ήθελε να κυκλοφορήσει τη δεύτερη ταινία Avatar το 2014, όμως αυτό τελικά δεν έγινε πράξη λόγω των δύο ακόμα sequels που προστέθηκαν στον προγραμματισμό και της εκτεταμένης χρήσης τεχνολογίας που απαιτούσαν κάποιες υποβρύχιες σκηνές, που επέφεραν κάποιες καθυστερήσεις. Έτσι η πρεμιέρα μεταφέρθηκε αρχικά για τον Δεκέμβριο του 2020 και στη συνέχεια για έναν χρόνο αργότερα.

Από ότι φαίνεται πάντως, οι φανς δεν θα χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο, καθώς μέχρι στιγμής το σύνολο της παραγωγής τα έχει πάει πολύ καλά με τον χρονικό προγραμματισμό που είχαν θέσει κι έχουν ήδη ολοκληρώσει μέχρι και το πρώτο μέρος της τέταρτης ταινίας, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Κάμερον.

In the #Avatar sequels, you won’t just return to Pandora — you’ll explore new parts of the world.

Check out these brand new concept art pieces for a sneak peek at what’s to come. pic.twitter.com/bfZPWVa7XZ

Avatar (@officialavatar) January 7, 2020

Πηγή: To Αvatar του Τζέιμς Κάμερον επιστρέφει με εντυπωσιακές «εξωγήινες» εικόνες - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα