#SurvivorGR: Το απόλυτο ξεκατίνιασμα ανάμεσα στον μισθοφόρο και τον μάνατζερ ράγκμπι (video)

Τσαμπουκάς χωρίς όρια, ξέσπασε στο νησί των μαχητών με τα βρισίδια και τις προσβολές να έχουν την τιμητική τους. Κύριοι πρωταγωνιστές του καβγά – για ακόμη μία φορά – ήταν ο πρώην μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο γνωστός ως μάνατζερ ράγμπι, Πάνος.

Ο πρώην μισθοφόρος όχι μόνο δεν συγκράτησε τα νεύρα του αλλά εκτόξευσε και τρελά βρισίδια προς τον μάνατζερ ράγμπι, τον οποίο κατηγόρησε για κλίκες και στρατηγική σε ό,τι αφορά τον τρόπο που ψηφίζει.

Και με το δίκιο του… Ο μάνατζερ ράγκμπι έχει αποδείξει, ουκ ολίγες φορές, ότι μοναδικός του στόχος είναι να κερδίσει το παιχνίδι,

με τη στρατηγική του να χαρακτηρίζεται λάθος από τους υπόλοιπους παίκτες.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους ξεκατινιάζονται, μιας και ο πρώην μισθοφόρος είχε καταγγείλει νωρίτερα ότι κάποιος «βάζει λόγια» εναντίον του στους υπόλοιπους παίκτες. Και μπορεί ο μάνατζερ ράγκμπι να είχε αντικρούσει την κατηγορία αλλά όταν στο συμβούλιο του νησιού ψήφισε για αποχώρηση τον, αν μη τι άλλο δυνατό παίκτη, Κώστα, μας απέδειξε για ακόμη μια φορά τι νυφίτσα είναι.

Το ξεκατίνιασμα όμως δεν έμεινε ανάμεσα στους δύο γνωστούς πλέον «εχθρούς» αλλά μέρος στον καβγά πήρε και η γκρινιάρα, σύμφωνα με τους υπόλοιπους, Ελένη αλλά και η ήσυχη μέχρι στιγμής, Ειρήνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα