#SurvivorGR: Παραγωγός του ριάλιτι αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες (video)

Παραγωγός και δημοσιογράφος του «Survivor», Αγάπη Νταγκουνάκη αποκάλυψε όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο πίσω από τις κάμερες.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δοκιμάζω νέα πράγματα. Αγαπώ οτιδήποτε νέο και παράξενο και μισώ κάθε τι βαρετό. Έτσι και στη δουλειά μου έχω δοκιμάσει αρκετά και όλα τα ευχαριστήθηκα πολύ.Το Survivor είναι από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου όχι μόνο επειδή θα βρίσκομαι στον Άγιο Δομίνικο για περίπου

5 μήνες αλλά και γιατί η συνεργασία μου με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι πολύ καλή».

Και συμπλήρωσε: «Το φετινό «Survivor» είναι διαφορετικό καθώς το παιχνίδι έχει έναν αρκετά πιο αθλητικό και αγωνιστικό χαρακτήρα σε σχέση με τα προηγούμενα. Είναι πραγματικά το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και πολλές φορές ζηλεύω τους παίκτες γιατί θα ήθελα πολύ να έπαιρνα μέρος στα ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια. Όσον αφορά στους κανόνες του παιχνιδιού είναι κυριολεκτικά αυστηροί και παρότι οι παικτές πεινάνε, δεν δίνεται φαγητό κρυφά όπως πολλοί νομίζουν. Τόσο οι διάσημοι όσο και οι μαχητές έχουν φτάσει και πολλές φορές έχουν ξεπεράσει τα όρια τους καθώς οι συνθήκες είναι πιο αντίξοες απο ό,τι παρουσιάζονται στην τηλεόραση».

Πηγή:flashnews

Keywords
Τυχαία Θέματα