#SurvivorGR: Ο μάνατζερ ράγκμπι σε ρόλο… ρεπόρτερ με μαυρισμένο μάτι! (video)

Ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor ή αλλιώς ο μάνατζερ ράγκμπι της καρδιάς μας, εκτός από την πολύ επιτυχημένη #NOT εμφάνισή του στο τηλεπαιχνίδι Deal, τον βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο ως… ρεπόρτερ (!) εκπομπής.

Εκπέμποντας απεριόριστη γελοιότητα εγκυρότητα ενημερώνει την παρουσιάστρια για το συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού, που είχε παρευρεθεί καθώς και για τις επόμενες κινητοποιήσεις.

Η εμφάνισή του; Ανάλογη της κατάστασης, γιατί ποιός απεργός δεν πηγαίνει

στην πορεία την ημέρα της απεργίας, γράφοντας – κυριολεκτικά – στο κούτελό του τι άλλο; Τη λέξη απεργία. Μπερδεύεται ο κόσμος, μην πάει να πάρει καφέ στα Προπύλαια και τον περάσουν για κανένα απεργοσπάστη…

Τώρα για το μάτι του που είναι μαυρισμένο, δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση αν και μπορούμε να φανταστούμε χίλιους λόγους που θα μπορούσε κάποιος να προβεί στη συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση στο προσωπάκι του λατρεμένου μας.

Ο Πανάρας ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του προς αποχώρηση -τον ζηλεύουν είναι ξεκάθαρο- και είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί στην κρίση του κοινού. Ο Τσάνγκ βέβαια, πιστός στις επιλογές του, ψήφισε για 3η φορά (!) την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα