Survivor χωρίς six packs δεν γίνεται! Όσα πρέπει να ξέρετε για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο (εικόνες)

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος άφησε για λίγο τις πασαρέλες και έφτιαξε βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Survivor χωρίς six packs γίνεται;

Δεν γίνεται! Στα 36 του χρόνια έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Βρήκαμε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό celebrity και σας την παρουσιάζουμε για να μάθετε κάποια πράγματα για τον σέξι παίκτη του ριάλιτι.

Θα έβλεπες τον εαυτό σου ως ηθοποιό ή παρουσιαστή στην ελληνική

τηλεόραση;

Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την υποκριτική και μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για παρουσίαση στην τηλεόραση αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάτι που να μου κινήσει αρκετά το ενδιαφέρον. Δυστυχώς ζούμε σε μια περίοδο που η τηλεόραση βιώνει τη μεγαλύτερη παρακμή της, και όποιος δηλώνει το αντίθετο, απλά λέει ψέματα, γιατί ίσως να επωφελείται από όλο αυτό.

Με στιλ γεννιέσαι ή το αποκτάς;

Κυρίως γεννιέσαι με στιλ αλλά μπορείς να το αποκτήσεις δουλεύοντας πολύ με τον εαυτό σου και έχοντας τους σωστούς ανθρώπους γύρω σου.

Ασχολείσαι με την εμφάνισή σου; Τι κάνεις για να διατηρείσαι fit;

Γυμνάζομαι πάρα πολύ, έξι φορές την εβδομάδα, σχεδόν δύο ώρες κάθε φορά. Για μένα η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και πολλές φορές αντί να πάω για καφέ ή να βγω το βράδυ, προτιμώ να γυμναστώ. Θυμάμαι πολλές φορές τη μητέρα μου στο παρελθόν να μου λέει: «Σταμάτα παιδί μου, δεν κάνει να γυμνάζεσαι τόσο πολύ!» (γέλια).

Τι περιλαμβάνει η διατροφή σου;

Δεν τρώω τηγανητά και κόκκινο κρέας αλλά γενικά τρώω λίγο απ’ όλα και έχω μεγάλη αδυναμία στα γλυκά.

Ποια η γνώμη σου για τις πλαστικές; Θα άλλαζες κάτι στην εμφάνισή σου;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιον που αποφασίζει να αλλάξει κάτι πάνω του απ’ τη στιγμή που τον ενοχλεί. Χρειάζεται βέβαια μέτρο, γιατί κάποιες φορές βλέπουμε παραδείγματα που έχουν ξεφύγει λίγο. Προσωπικά νομίζω πως προς το παρόν δεν έχω κάτι το οποίο θα ήθελα να αλλάξω.

Για ποια πράγματα που έχεις κάνει στη ζωή σου έχεις μετανιώσει;

Μόνο για αυτά που δεν έχω κάνει – που δεν είναι και πολλά. Γενικά δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει, τα πάντα είναι επιλογές, είτε συνειδητές είτε ασυνείδητες. Και ειδικά οι ασυνείδητες επιλογές κρύβουν πίσω τους πολλά θέλω και επιθυμίες.

Ποια είναι τα hobbies σου; Πώς χαλαρώνεις στον ελεύθερό σου χρόνο;

Εκτός από τη γυμναστική, διαβάζω αρκετά στον ελεύθερό μου χρόνο, αλλά και το να πάω σινεμά ή για φαγητό με φίλους είναι από τα πράγματα που με χαλαρώνουν πολύ.

Πόσο ευαίσθητος είσαι; Πληγώνεσαι εύκολα;

Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος και κάποιος που δεν με γνωρίζει καλά δεν μπορεί να το διακρίνει εύκολα. Στο παρελθόν πληγωνόμουν πάρα πολύ, όμως οι καταστάσεις και η εμπειρία της ζωής με έχουν μάθει να προστατεύω τον εαυτό μου πλέον.

Ποια είναι η σχέση σου με την οικογένειά σου;

Μεγάλωσα σε μια πολύ δεμένη οικογένεια, όπου το κυρίαρχο συστατικό ήταν και είναι η αγάπη. Υπεραγαπώ τη μητέρα και την αδερφή μου, είμαι ευγνώμων και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μεγάλωσα σε μια τέτοια οικογένεια.

Ποια ήταν η πιο θλιβερή στιγμή στη ζωή σου;

Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και έμαθα ότι ο πατέρας μου είχε καρκίνο, τα τελευταία δύο χρόνια που πέρασαν παλεύοντας με αυτή την αρρώστια και ο θάνατός του. Έκανα αγώνα δρόμου για να επιστρέψω στην Ελλάδα, καθώς έλειπα στη Γερμανία, και για σχεδόν δύο ώρες δεν πρόλαβα να τον δω για τελευταία φορά. Όλα αυτά για μένα ήταν μια στιγμή και η πιο θλιβερή της ζωής μου.

Ποια είναι η σχέση σου με τον θάνατο;

Προσωπικά προσπαθώ να ζω και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή πολύ έντονα. Κάθε μέρα που ξυπνάμε είναι ένα δώρο. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό, να χαιρόμαστε, να αγαπάμε, να ζούμε και να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Ο θάνατος είναι μια φυσική εξέλιξη και αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

Πόσο εύκολο είναι να διατηρήσεις μακροχρόνιες σχέσεις όταν ταξιδεύεις συχνά;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο, δεν το έχω καταφέρει μέχρι τώρα.

Tι σε εκνευρίζει περισσότερο στις σχέσεις σου με τις γυναίκες;

Η υπερβολική ζήλια κάποιες φορές, αλλά ακόμα και αυτά που με εκνευρίζουν, πολλές φορές τα λατρεύω. Γενικά λατρεύω τις γυναίκες γιατί δεν έχει νόημα η ζωή χωρίς γυναίκα.

Έχεις κάνει οne night stand;

Οne; (γέλια) Φυσικά…

Έχεις δεχτεί φλερτ από άντρες; Πώς αντέδρασες;

Φυσικά και έχω δεχτεί. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σεξουαλικότητα του καθενός και είμαι άνθρωπος που αντιμετωπίζει σχεδόν τα πάντα με χιούμορ.

Είσαι περισσότερο άνθρωπος του σπιτιού ή party animal;

Είμαι και τα δύο. Όταν δεν έχω δουλειά μπορώ να βγαίνω σχεδόν κάθε μέρα, αλλά είναι και φάσεις που μου αρέσει να κλείνομαι σπίτι.

Ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν είδες τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για φλερτ ανάμεσα σε σένα και την ηθοποιό Κατερίνα Δημητρόγλου; Σε ενοχλεί όταν ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή;

Κάνοντας αυτή τη δουλειά είναι φυσικό κάποιοι να ασχοληθούν με την προσωπική σου ζωή. Από εκεί και πέρα, αν δεν θέλεις να μαθευτεί κάτι, απλά δεν μαθαίνεται. Τώρα, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, ήταν εντελώς ανυπόστατο, διότι με τη συγκεκριμένη κοπέλα απλά έτυχε να είμαστε έξω στην ίδια παρέα δυο-τρεις φορές και τίποτα παραπάνω. Προφανώς όμως βολεύει κάποιους να παρουσιάζουν τα πράγματα αλλιώς.

Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;

Δυστυχώς όχι…

Πώς βλέπεις την ιδέα του γάμου; Νιώθεις έτοιμος να αποκτήσεις παιδιά;

Δεν πιστεύω ιδιαίτερα στην έννοια του γάμου. Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω παιδιά και νιώθω πως είμαι έτοιμος, αλλά πρέπει πρώτα να βρεθεί και το κατάλληλο άτομο.

Ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα;

Ετοιμάζομαι σε πολύ σύντομο διάστημα να φύγω για Ινδία, όπου θα μείνω αρκετό καιρό.

Πού βλέπεις τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;

Θα σου πω σε πέντε χρόνια…

Keywords
Τυχαία Θέματα