Super League: Ντέρμπι στο Χαριλάου – Για μία νέα αρχή ο Παναθηναϊκός

Άρης και Παναθηναϊκός κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της εφετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League.

To παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προγραμματισμένο για τις 21:30, είναι ένα από τα τέσσερα που ολοκληρώνουν απόψε την τρίτη αγωνιστική στην Super League.

Ο Απόστολος Τερζής θα είναι υπηρεσιακός προπονητής του Άρη για δεύτερη φορά. Κάθισε στον πάγκο του και στη Ριζούπολη τον περασμένο Νοέμβρη, όταν απολύθηκε ο Πάκο Ερέρα και πριν αναλάβει ο Σάββας Παντελίδης. Ο Αρης έχει μία ισοπαλία και μία ήττα, όπως και ο ΠΑΟ. Οπότε και οι δύο είναι… οριακά απόψε και θέλουν την μεγάλη νίκη στο κατάμεστο Χαριλάου.

Μετά το σοκ της ήττας με 3-1 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να περιμένει δύο εβδομάδες για να αντιδράσει, λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων. Η ευκαιρία να αντεπιτεθεί παρουσιάζεται απόψε (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τρίτη αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά πως με νέο αρνητικό αποτέλεσμα η εσωστρέφεια θα μεγαλώσει και σε ένα πρωτάθλημα μόλις 26 αγωνιστικών θα υπάρχει περιορισμένος χρόνος για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Η αποστολή πάντως είναι δύσκολη, όχι μόνο επειδή ο Άρης διαθέτει μια δυνατή έδρα και ένα ισχυρό ρόστερ, αλλά και γιατί οι «κίτρινοι» αναζητούν την απάντηση μετά το κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν, που στοίχισε και την θέση του στον Σάββα Παντελίδη.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από το 4-3-3, αν και υπάρχει ένα ερωτηματικό στα πρόσωπα. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τους Γιόχανσον δεξί μπακ, Ινσούα αριστερά και στόπερ τους Κολοβέτσιο και Πούγγουρα. Ο Χρήστος Δώνης θα είναι το αμυντικό χαφ με εσωτερικούς μέσους τους Ζαχίντ και Μπουζούκη, ενώ Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης θα πλαισιώνουν τον Μακέντα. Αν πάντως ο προπονητής του «τριφυλλιού» αλλάξει πλάνο, είναι πιθανό να προτιμήσει ένα 3-4-2-1, με τον Νούνες να προστίθεται στην άμυνα ως δεξιός στόπερ και τον Χατζηγιοβάνη να μένει στον πάγκο, αφού ο Μπουζούκης θα προωθηθεί πίσω από τον φορ και οι Χρ. Δώνης και Ζαχίντ θα είναι στον άξονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα