Super League: Με 1-0 ο Πανιώνιος τη Λαμία

Δεύτερη νίκη σε τρεις ημέρες σημείωσε ο Πανιώνιος απέναντι στη Λαμία, καθώς μετά το εμφατικό 4-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου, επιβλήθηκε και απόψε των Φθιωτών με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, χάρις στο πέναλτι του Λάμπρου (80΄), για την 21η αγωνιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι διατήρησε

χαμηλούς ρυθμούς με όχι και τόσες πολές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και το θέαμα βελτιώθηκε, με τη Λαμία να αποφασίζει να βγει μπροστά. Στο 48΄ σουτ του Βασιλαντωνόπουλου από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Κότνικ, ενώ στο 54΄ και μετά τη σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από τα δεξιά, ο Ακόστα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με μια κεφαλιά του Μασούρα που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος (56΄) κι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία δέκα λεπτά αργότερα με τον Λάμπρου, που δεν κατόρθωσε να σκοράρει από κοντά μετά την ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου στο σουτ του Σαραμαντά. Τελικά ο αγώνας κρίθηκε μετά το λάθος του Όμο και το πέναλτι του Παπαδόπουλου στον Λάμπρου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα το «θύμα» στο 80΄ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σαντάνα (69΄ Μακρύλλος), Μασούρας (63΄ Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου, Μπραχίμι, Γεσίλ (45΄ Νίλσεν)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Κουκόλης (32΄ Κουτρομάνος / 82΄ Άστσεριτς), Μπούντνικ (72΄ Μπουλούλης), Πίτι, Ακόστα

Keywords
Τυχαία Θέματα