Super League 1: Συνεχίζονται τα ντέρμπι – Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Άρης το Σαββατοκύριακο

Στην αρένα των play off της 3ης αγωνιστικής της Super League 1 μπαίνουν οι «μονομάχοι»,  ΑΕΚΆρης (Σάββατο, 21.30 Novasports 2) και ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός

(Κυριακή, 21.30 Novasports)

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση στην 3η αγωνιστική των play off της Super League.

Την Κυριακή, στις 21:30, στο Γ. Καραϊσκάκης θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά εφέτος οι δύο “αιώνιοι αντίπαλοι”. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ήρθε ισόπαλο με 1-1, ενώ στον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 στο Καραϊσκάκη.

Σε αυτή τη μονομαχία οι πρωτοπόροι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στο να κατακτήσουν  αήττητοι το πρωτάθλημα. Στον αντίποδα οι πράσινοι θα αγωνιστούν για το γόητρο με στόχο να σημειώσουν ακόμα μία επιτυχία σε ντέρμπι.

Ταυτόχρονα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δίνουν τη δική τους μάχη για τη 2η θέση των play off της Super League και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η «Ένωση» βρίσκεται στους 55 βαθμούς, 2 πάνω από τους Θεσσαλονικείς, (μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ), υποδεχόμενη τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη πλευρά,  ο Δικέφαλος του Βορρά (μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό), φιλοξενεί στην Τούμπα τον ΟΦΗ.

«Φωτιά» τα Play Out

Φυσικά και τα play out έχουν πάρει….φωτιά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Τo Σάββατο 20 Ιουνίου συναντάμε το ματς Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, ενώ τη Δευτέρα 22 Ιουνίου το θεσσαλικό ντέρμπι ΑΕΛΒόλος για την 3η αγωνιστική.

Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής Play off και Play out

Σάββατο 20 Ιουνίου

Play off

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 20:30

ΑΕΚ-Άρης 2.30

Κυριακή 21 Ιουνίου

Play off

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 21.30

Play out

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 19:15

Ξάνθη-Παναιτωλικός 19:30

Δευτέρα 22 Ιουνίου

Play out

ΑΕΛ-Βόλος 19.30

Λαμία-Πανιώνιος 20:00

Η βαθμολογία των πλέι οφ

1) Ολυμπιακός 72

2) ΑΕΚ 55

3) ΠΑΟΚ 53

4) Παναθηναϊκός 46

5) Αρης 37

6) ΟΦΗ 34

Keywords
Τυχαία Θέματα