Serial killer στην Κύπρο: «Παγώνουν» μέχρι νεοτέρας οι έρευνες στο φρεάτιο

Φρικιαστικά τα όσα αποκαλύπτει ο 35χρονος στις καταθέσεις τουΣταματούν μέχρι νεοτέρας οι έρευνες στο φρεάτιο για λόγους ασφαλείαςΠερισσότερες από 30 γυναίκες γλίτωσαν από τα «δίχτυα» τουΦόβοι για περισσότερα πτώματα στο φρεάτιο

Με απόλυτη ψυχραιµία και χωρίς να λυγίσει, ο λοχαγός της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου ή αλλιώς «Ορέστης» περιγράφει τις τελευταίες ηµέρες στους αστυνοµικούς τα όσα φρικτά έχει διαπράξει. Τα εγκλήµατά του έχουν σοκάρει το νησί

της Κύπρου, µε τις αποκαλύψεις για τη δράση του κάθε ηµέρα να είναι ολοένα και πιο ανατριχιαστικές.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και το πρωί της Δευτέρας για τον εντοπισμό και άλλων γυναικών καθώς υπάρχουν φόβοι πως υπάρχουν κι άλλα πτώματα. Οι κυπριακές αρχές ερεύνησαν το φρεάτιο στο Μιτσερό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα κατέγραψε σκιές. Ρεπορτάζ του sigmalive μετέδωσε πως τα δύο τελευταία χρόνια έχουν χαθεί τα ίχνη 22 Φιλιππινέζων, γεγονός που εγείρει ανησυχία στις αρχές.

Οπως μεταδίδει ο Alpha Κύπρου, οι έρευνες, το απόγευμα της Δευτέρας, σταμάτησαν καθώς ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανακοίνωσε την αναστολή των ερευνών μέχρι νεωτέρας στο φρεάτιο επικαλούμενος λόγους ασφαλείας. Ο κ. Τράγκολας αναφέρθηκε στην αλλοίωση των δοκών που συγκρατούν τον ανελκυστήρα καθώς έχει διαπιστωθεί μικρή κάμψη των μεταλλικών δοκών που συγκρατούν τα αναβατόρια.

Σήμερα στο σημείο θα μεταβούν αρμόδιοι που θα αξιολογήσουν την κατάσταση και το βαθμό επικινδυνότητας του φρεατίου και θα αποφασισθεί κατά πόσο θα συνεχιστούν οι έρευνες και εάν χρειάζεται να προβούν σε οτιδήποτε επιδιορθωτικά μέτρα ή μέτρα ενίσχυσης του φρεατίου.

Σημαντικά ευρήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την ίδια ώρα, σηµαντικά αποτελέσµατα έχουν προκύψει και από τις έρευνες του προσωπικού της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος στους λογαριασµούς που διατηρούσε ο «Ορέστης» σε διάφορα µέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρµες γνωριµιών, αλλά και στα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει πίσω του.

Στο σηµείο όπου αποκαλύφθηκε η τραγωδία βρέθηκε τη Δευτέρα και ο αρχηγός της κυπριακής Αστυνοµίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόµου, ο οποίος φέρεται να είπε προς τους δηµοσιογράφους ότι είναι περισσότερα από δύο τα πτώµατα που βρίσκονται ακόµα στο συγκεκριµένο φρεάτιο του Μιτσερού, την ώρα που καµία από τις δύο σορούς που έχουν ήδη ανασυρθεί δεν έχει ταυτοποιηθεί µέσω DNA. «∆εν είναι ένα µε δύο τα θύµατα. Είναι πολύ περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα