Repubblica: Μανωλάς, το μέλλον στη Γιουβέντους ξεκίνησε – Ποιος ο ρόλος του μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα;

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Κώστα Μανωλά δεν είναι απλά πολύ «ζεστό», αλλά η «γηραιά κυρία» προχωράει τις… διαδικασίες για την απόκτηση του έλληνα διεθνή άσου της Ρόμα. Σχετικό θέμα φιλοξένησε την Πέμπτη (11/4) η εφημερίδα «Repubblica», αλλά και πολλές ιστοσελίδες στην Ιταλία.

«Μανωλάς, το μέλλον στα «μαυρόασπρα» ξεκίνησε», υπογραμμίζει η ιταλική εφημερίδα, ενώ άλλα Μέσα αναφέρουν πως «οι πρωταθλητές Ιταλίας κοιτάνε προς τη Ρώμη για την ενίσχυση της άμυνας τους, βάζοντας τον Μανωλά στην κορυφή της λίστας».

«Ο Κώστας Μανωλάς, που θα γίνει

28 ετών τον Ιούνιο, έχει ρήτρα αποδέσμευσης 36 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που ευνοεί τα σχέδια της Γιουβέντους. Ιδαίτερα επειδή ο μάνατζερ του παίκτη είναι ο Μίνο Ραϊόλα, που εδώ και χρόνια βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Ανιέλι», αναφέρεται ακόμα.

Να θυμίσουμε ότι το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον διεθνή αμυντικό δεν είναι τωρινό, ενώ στο… στόχαστρό της τον έχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού άλλαξε μάνατζερ πριν μερικούς μήνες, και να τον εκπροσωπεί, πλέον, ο Μίνο Ραϊόλα. Τότε πολλοί μίλησαν πως αυτή η αλλαγή… έδειχνε μεταγραφή για τον έλληνας άσο. Η Ρόμα θέλει, άλλωστε, να υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί του για να βάλει και μεγαλύτερη ρήτρα.

Non c’è solo la #Juventus sul difensore della #Roma

Keywords
Τυχαία Θέματα