Power of love: Το μήνυμα του Δώρου σε όσους τον κατακρίνουν

Ο Δώρος του Power of love με αφορμή τις ευχές που δέχτηκε από τον κόσμο για τα γενέθλιά του αναφέρθηκε και σε όσους τον κατακρίνουν.

Ο παίκτης έγραψε ένα μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά για τις τόσο όμορφες και αληθινές ευχές! Πέραν από τις ευχές όμως κάποιοι από σας θυσιάσατε ώρες προσπαθώντας να μου δείξετε την αγάπη σας

μέσα απ το “power of love” ! Ένα «παιχνίδι» και παράλληλα μια μεγάλη πραγματικότητα! Όλη αυτή η ταύτιση του κόσμου με μας με συγκινεί και πραγματικά μια μέρα θα ανταποδώσω όλο αυτό να είστε σίγουροι γιατί τα 31 μου έχω μάθει μου ότι η αγάπη έχει ροή.

Αγαπώ όλους εσάς που αγαπήσατε τις ψυχές μας. Αγαπώ και όλους εσάς με τα μπερδεμένα συναισθήματα που κατακρίνεται. Αναγνωρίζοντας το δίκαιο και το άδικο το κρατάω για μένα και μόνο! Δεν θέλω επιβεβαίωση και επικρότηση από κανένα για το ποιος είμαι. Έχω αυτογνωσία και εύχομαι να το έπραττε ο καθένας αυτό για δικό του καλό. Τα μεγάλα λόγια είναι γι’ αυτούς που δεν χειρίστηκαν σωστά τα δικά τους μπερδεμένα συναισθήματα και δεν κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν τα πάθη τους. Σημασία έχει πριν κοιμηθείς το βράδυ να έχεις καλή καρδιά και καθαρή συνείδηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα