O Eminem μαζί με 90.000 θεατές φώναξαν «F*ck Trump» στο Reading Festival (video)

Μια συναυλία του Eminem στο Reading Festival κατέληξε σε μαζική διαδήλωση κατά του αμερικανικού προέδρου. Ο διάσημος ράπερ μαζί με 90.000 θεατές φώναξαν «F*ck Trump».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, σε συναυλία των Dead Cross, ο Μάικ Πάττον και ο Ντέηβ Λομπάρντο διασκεύασαν το γνωστό τραγούδι των Dead Kennedys ως Nazi

Trumps F*ck Off.

Σε ένα εντυπωσιακό σόου, όπου οι φωτιές και τα visuals είχαν την τιμητική τους, ο 44χρονος ράπερ λίγο πριν την έναρξη του τραγουδιού «White America», αναφέρθηκε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και αποδεικνύοντας τη χαρισματική σχέση επικοινωνίας που διαθέτει με τον κόσμο, παρακίνησε τα πλήθη να φωνάξουν μαζί του «F*ck Trump», «περιποιούμενος» τον αμφιλεγόμενο ηγέτη.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη γαμημένη σκηνή ως πλατφόρμα πολιτικής και όλα αυτά τα σκατά και δεν θέλω να προκαλέσω καμία διαμάχη για αυτό δεν θα πω κανένα όνομα – αλλά αυτόν τον κ@ριόλη τον Ντόναλντ Τραμπ δεν τον αντέχω» σημείωσε προκαλώντας τις επευφημίες του κοινού.

«Όταν εγώ θα λέω F*ck, εσείς θα λέτε Τραμπ» εξήγησε, δίνοντας το μικρόφωνο στο κοινό και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά του προέδρου των ΗΠΑ. Η οργισμένη επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα