MasterChef: Αιχμές Βασίλη Χατζόπουλου για κριτές – Είχε δίκιο ο Σκαρμούτσος

Στην εκπομπή “Όλα Καλά” βρέθηκε ο Βασίλης Χατζόπουλος, ο πρώην παίκτης του MasterChef και μίλησε για την πορεία του στο παιχνίδι μαγειρικής αλλά και για τα ριάλιτι που είχε πει και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και τόνισε πως ήταν πολύ περίεργο το γεγονός ότι οι τρεις διακεκριμένοι σεφ έφτυσαν φαγητό διαγωνιζόμενων.

«Οι φίλοι μου μου είπαν να το σκεφτώ λίγο καλύτερα για το MasterChef. Αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είχα κάτι να χάσω από όλο αυτό. Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο είναι ότι,

σκεφτόμουν “μπορεί να είπε ο άνθρωπος μια κουβέντα, να την πήραν οι άλλοι, να την… τράβηξαν. Οπότε μπορεί και να μην ισχύει”. Οπότε λέω θα πάω. Τελικά πήγα και μάλλον ίσχυε αυτό.

Στην αρχή μου άρεσε, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, έβλεπα κάποια πράγματα και έλεγα “αυτό γιατί έγινε έτσι;”. Κι ενώ στην αρχή έλεγα ότι ήρθα για να νικήσω, μετά λίγο μου έφευγε… Ευτυχώς σε μένα δεν έτυχε ποτέ να φτύσουν το φαγητό μου. Θεωρώ πολύ περίεργο να σου φτύσουν το φαγητό αυτοί οι άνθρωποι. Όταν το είδα, σκέφτηκα ότι είναι πολύ κακό», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χατζόπουλος.

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του στα τέλη Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε πεί:

«Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγω της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια. Ειδικά αν ήταν βράδυ.

Όσον αφορά σε φράσεις που έχουν ακουστεί στο MasterChef 2 όπως το «σκουπίδι» που είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το πιάτο παίκτη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: Το «μαγειρικό σκουπίδι» δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. Έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα