LIVE: Ώρα πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2020

Στην τελική ευθεία μπήκε η συζήτηση που διεξάγεται εδώ και πέντε ημέρες στη Βουλή για την έγκριση του προϋπολογισμού του 2020 από την Ολομέλεια.

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ενώ πλέον παίρνουν τον λόγο οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων. Ήδη έχουν μιλήσει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης

Κουτσούμπας και η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενώ επόμενος στο βήμα θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τη συζήτηση θα κλείσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία, η οποία λογίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κυβερνητικές διαρροές για «μποναμά» στην ομιλία Μητσοτάκη

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Τετάρτης κυκλοφορούν διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή θα ανακοινώσει κάποιο «δώρο».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις διαρροές ο πρωθυπουργός αναμένεται να δεσμευτεί για μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης από το 2020 και μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 8%.

Πηγή: LIVE: Ώρα πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2020 - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα