Apple: Αυτά είναι τα νέα iPhone 11 – Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Παρουσιάστηκαν στο κοινό της Apple, τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max.

Και τα τρία μοντέλα έχουν ανανεωμένες κάμερες και θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα χρώματα. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ,

τα νέα iPhone δεν πρόκειται να στοιχίσουν πιο ακριβά από τα αντίστοιχα μοντέλα του 2018, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι ελαφρώς πιο οικονομικά.

iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

Το σημείο αναφορά αυτού του event είναι τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Η εστίαση στο iPhone 11 Pro θα είναι η τεχνολογία της κάμερας με τα δύο μοντέλα να αναμένουμε να ενσωματώσουν για πρώτη φορά ένα σύστημα τριπλών φακών στο πίσω μέρος. Αυτό σημαίνει πως η σειρά του iPhone 11 Pro θα έχει έναν wide angle φακό, έναν telephoto φακό και έναν ultra wide angle φακό.

Τι σημαίνει το παραπάνω για τις αποδόσεις της κάμερας; Ο ultra wide angle φακός που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην κάμερα ενός iPhone θα μπορεί να δώσει εικόνες που θα έχουν μεγαλύτερο εύρος στο κάδρο τους. Επίσης μπορεί να έχουμε πολύ σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας.

Τα iPhone 11 Pro επίσης αναμένεται να έρθουν με ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Smart Frame. To χαρακτηριστικό αυτό θα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει δυναμικές αλλαγές στο πλαίσιο μιας λήψης είτε αυτή αφορά μια φωτογραφία είτε ένα βίντεο.

Επίσης, αναμένεται πως η Apple θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την Photos εφαρμογή της, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει επεξεργασία ενός βίντεο ακόμη και την στιγμή που θα το κάνει λήψη το ίδιο και στην περίπτωση μιας φωτογράφησης.

Στην εμπρόσθια κάμερα αναμένεται η Apple να αναβαθμίσει και εκεί τον αισθητήρα από τα 7MP στα 12MP, ενώ θα μπορεί να δώσει ένα slow motion βίντεο στα 120 fps.

Keywords
Τυχαία Θέματα