H αστυνομία έχει ήδη μια πρώτη εικόνα για το διπλό φονικό στην Κύπρο – Τα νέα δεδομένα (video)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες από τις κυπριακές Αρχές για να διαλευκάνουν το κίνητρο πίσω από το διπλό φονικό που έχει συγκλονίσει την Κύπρο. Η σημερινή ημέρα θεωρείται καθοριστική για την πορεία των ερευνών.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας της Κύπρου Ανδρέας Αγγελίδης: «Οι έρευνες συνεχίζονται και καταγράφονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής. Τεκμήρια

τα οποία παραλήφθηκαν από τη σκηνή έχουν αποσταλεί για επιστημονικές κι άλλες εξετάσεις».

Η υπόθεση είναι ευαίσθητου περιεχομένου, γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς τη δημοσιοποίηση στοιχείων. Όλοι, τόνισε, θα πρέπει να ακολουθούν την ενημέρωση όπως αυτή προωθείται από την Αστυνομία.

Από τη μέχρι τώρα διερεύνηση και την εξέταση της σκηνής και την παραλαβή τεκμηρίων, διαμορφώθηκε μια πρώτη εικόνα για το έγκλημα και απαντήθηκαν κάποια ερωτήματα.

«Μέχρι απόψε το βράδυ θα υπάρξουν νέα δεδομένα και θα απαντηθούν ερωτήματα. Θα δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε κριθεί ότι είναι δόκιμο να δημοσιοποιηθεί», σημείωσε.

Οι έρευνες συνεχίζονται τάχιστα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, υπογράμμισε ο κ. Αγγελίδης. Αναφορικά με την ενδεχόμενη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, αυτό είναι κάτι που θα αξιολογηθεί.

Οι ανακριτές κατέληξαν σε κάποια προκαταρκτικά συμπεράσματα, έχοντας υπόψη την ολοκλήρωση της συλλογής τεκμηρίων από τη σκηνή.

Δημόσια -υπογράμμισε- η Αστυνομία δεν απαντά σε ερωτήματα, έχοντας υπόψη τη συνεχή εξέλιξη των ερευνών και τον πιθανό επηρεασμό των ερευνών.

ΠΗΓΗ: Sigmalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα