H United Airlines θα προσφέρει 10.000 δολάρια σε όποιον παραχωρεί τη θέση του

Διεθνής σάλος έχει προκληθεί με την απαράδεκτη συμπεριφορά της αεροπορικής εταιρείας, United Airlines, προς τους πελάτες της.

Αφού λοιπόν επιβάτης σύρθηκε με τη βία έξω από το αεροπλάνο, γιατί δεν χωρούσε στην πτήση και ένα νεόνυμφο ζευγάρι απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο για τον ίδιο λόγο, χθες ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να κλονίσει τη δημόσια εικόνα της εταιρείας. Ένας γιγαντιαίος λαγός πέθανε κατά τη μεταφορά του με ένα Boeing 767 της εταιρείας United Airlines από το

Λονδίνο στο Σικάγο.

Η αεροπορική εταιρία United Airlines λοιπόν, προσπαθώντας να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» δήλωσε σήμερα ότι θα προσφέρει στους επιβάτες της που εθελοντικά προσφέρουν τις θέσεις τους σε πτήσεις με υπεράριθμες κρατήσεις, το ποσό 10.000.

Η προσφορά της United δημοσιοποιήθηκε καθώς η ανταγωνιστική της, Delta Airlines προγραμματίζει να προσφέρει το ποσό των 9.950 δολαρίων, σε παρόμοιες περιπτώσεις.

“Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα περιστατικά μη εθελοντικής άρνησης στην επιβίβαση των αεροσκαφών μας, αλλά και να γίνουμε μια αεροπορική εταιρία που θα επικεντρώνει περισσότερο την προσοχή της, στις ανάγκες των πελατών της,” ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της, η United.

Keywords
Τυχαία Θέματα