H Renault παρουσιάζει το πρωτότυπο EZ-GO για τις πόλεις του μέλλοντος (εικόνες)

Την πρωτότυπη πρόταση για τις αστικές μετακινήσεις του μέλλοντος, το EZ-GO, παρουσίασε η Renault στην 88η έκθεση της Γενεύης.

Πώς λειτουργεί το EZ-GO; Μια παρέα πέντε φίλων, π.χ., που διασκεδάζουν, αποφασίζουν πως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Έτσι μέσω της συσκευής του κινητού τους τηλεφώνου καλούν ένα ρομπο-ταξί, ένα όχημα που κινείται αυτόνομα και είναι σχεδιασμένο για το αστικό περιβάλλον.

Το όχημα μεταφέρει τον κάθε επιβάτη στο σπίτι του με απόλυτη ασφάλεια και άνεση. Το παραπάνω

παράδειγμα αποτελεί μόνο μία από τις περιπτώσεις όπου οχήματα σαν το πρωτότυπο Renault EZ-GO θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τους ανθρώπους στις πόλεις του μέλλοντος.

Το EZ-GO είναι ένα ηλεκτρικό αυτόνομο όχημα με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να είναι ιδιαίτερα πρακτικό και αποδοτικό.

Η πρόσβαση στο εσωτερικό γίνεται μέσω του μπροστινού μέρους που ανοίγει και της ράμπας εισόδου, οι άνετες θέσεις σε σχήμα U και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες είναι μερικά από τα στοιχεία που δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Why choose between shared and private mobility? #RenaultEZGO is the first autonomous and electric robo-vehicle fully integrated and connected to the city. #GIMS2018 pic.twitter.com/MjAveFR6hF

Renault ZE (@RenaultZE) 6 Μαρτίου 2018

Η ασφάλεια επίσης αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του EZ-GO με δεδομένο ότι η αυτόνομη οδήγηση έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση των ατυχημάτων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα